Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      pomoc

pomoc

(454 wyniki)
    • Witam, Chciałabym prosić Forumowiczów i Forumowiczki o pomoc w studenckim projekcie - a mianowicie wypełnienie krótkiej ankiety związanej z zakupami odzieży. Wyniki nie zostaną wykorzystane w celach komercyjnych, a ankieta jest w pełni anonimowa. Nie jest to również w żadnym wypadku wirus ani reklama. Wyników potrzebujemy w pierwszej fazie projektu. Byłabym BARDZO wdzięczna za pomoc. Bardzo bardzo :) Oto link: tinyurl.com/ankieta2012 Titi PS proszę o pomoc na forum ponieważ ank...
    • Witam, Zacznę od tego, ze mam sporą nadwagę i zarazem spory problem z ubiorem. Znalazłam pare sieciówek, w których mogę kupić większe rozmiary, tyle, ze kompletnie nie potrafię dobrać nic do figury ani skomponować stroju, by po 1: calosc miala jakiś sens, po 2: wizualnie wysmukliła sylwetkę. Postanowiłam zapytać Was – specjalistek – czy znajdę gdzieś gotowe stylizacje dla puszystych ale z ciuchami dostępnymi w naszych sklepach? Czytałam trochę forum, wiem, ze wazna jest indy...
    • Prosze o pomoc w dobraniu dodatkow do kobaltowej sukienki ,ja rozmiar 42 ,dlugie ciemne wlosy.Co proponowalysbyscie na ramiona,jakie buty ,rajstopy,torebka.Wesele bedzie pierwszego pazdziernika.Bardzo prosze o pomoc.Jestem mloda mama czworki malenstw i chcialabym modnie:-) i dziewczeco wygladac:-)na weselu brata. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c8b7d3ea5b7044f.html
    • Witam, chciałabym prosić o pomoc w dobraniu butów torebki i ewentualnych dodatków do sukienki Czy na przykład takie buty? Myślałam tylko o jakiejś duzej bransoletce i dłuższych kolczykach, ponieważ sukienka nie ma zbyt duzego dekoltu. Co wy na to? Z góry dziękuję za pomoc!
    • Moja ukochana, mala czarna z jedwabiu i kaszmiru wladowal do pralki, o zgrozo, ze swoimi czarnymi podkoszulkami, majtami, i innymi bawelnianymi szmatkami. Pranie bylo w temp. 40stopni. Sukienke nalezy prac recznie w zimnej wodzie!:( Po tym praniu czern jest sprana, rekawy krotkawe, sukienka opieta (wczesniej byla dopasowana ale nie obcisla). Pomocy! Czy da sie ja jeszcze jakos odratowac? Czy aby przywrocic kolor moge uzyc czarnej farbki do tkanin? Czy da sie cos zaradzic na nieco przykrotk...
    • Czesc, Temat na pewno stary jak swiat, troche inaczej. Chce otworzyc w Irlandii sklep z odzieza z USA. Wszystko pieknie ladnie, business plan zaakceptowany, lokal, logistyka... wszystko zajelo ok 6 miesiecy i poleglam na najprostszej ( a jendnak bardzo istotnej) kwestii: NAZWIE Siedze juz nad nazwa dlugo, terminy zaczynaja gonic, tu dostawca pyta na kogo maja byc w koncu faktury, tu firma od wystroju wnetrz, tu pan od nadrukow na koszulkach itp, wszyscy pytaja o nazwe a ja mam siano w gl...
    • modbis.pl/product-pol-1596-Sukienka-dzianinowa-Mariola-II-jesienna-kreacja-z-dzianiny-Fason-wyszczuplajacy-.html proszę o pomoc w doborze dodatków, okazja: ślub cywilny bardzo wąskie grono osób, bez wesela.
    • Dziewczyny,pomóżcie proszę. Mam w lipcu wesele i problem,którą sukienkę wybrać. Bardziej podoba mi się czarna, ale chyba jest trochę za "ciężka" na tego typu imprezę. Pomoc w sprawie ew. dodatków mile widziana. Aha,mam prawie 40-tkę. shop.semperfashion.eu/pl/p/Suknia-Tesi-czarna-koronka/336 shop.semperfashion.eu/pl/p/Suknia-Sara-czerwona/25
    • Co polecacie do czerwonedywany.pl/2011/03/27/anna-wendzikowska-w-oranzowej-sukience-marki-asos/ ? myślałam o kobaltowych szpilkach i kolczykach, oraz cielistej kopertówce co Wy na to? Ma być to zestaw na wesele Proszę o pomoc
    • Ma pytanie odnośnie butów, a dokładniej sandałów. Szukałem już chyba wszędzie. Bardzo chciałbym kupić sobie takie sandały jakie noszono w starożytnej Grecji, tzn. taki fason buta. Nigdzie nie mogę go znaleźć. Proszę o pomoc. Z góry bardzo dziękuje :-)
    • Witam, drogie kobietki możecie polecic sklep gdzie warto kupic botki na obcasie(12cm z platforma) chce na nie przeznaczyc kolo 300zl, kupowalam w zarze i stoja..w ccc to samo:(duzo chodze i potrzebuje naprawde wygodnych:(a nie chce znowu kupic by staly.. bede wdzieczna za pomoc:)
    • Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. Znalazłam fajne buty na włoskim eBayu. Bardzo chciałabym je kupić, ale mam sporo wątpliwości organizacyjnych. Nie znam włoskiego i nie do końca rozumiem jak ma wyglądać transakcja. W dodatku nigdy nie kupowałam nic przez net (za wyjątkiem biletow lotniczych). Nie mam konta na eBayu, nie mam też Paypala (tylko karty kredytowe). Nie rozumiem czy cena butow jest już stała czy trzeba je wylicytować. Nie mogę się skontaktować ze sprzedawcą żeby...
    • zawsze liczę się z Waszą opinią, dlatego postanowiłam prosić o pomoc od jakiegoś czasu szukam fajnej szarej torebki(ewentualnie beż, biały lub granat) na wiosnę i lato do pracy i na miasto cena do 100 zł preferuję materiał skóropodobny jakie wzory są na topie co Wam się podoba? www.fantastic.pl/NOWOSCI,k,-1/TOREBKI-CARO,p,1041740/ www.fantastic.pl/NOWOSCI,k,-1/TOREBKI-CARO,p,1041739/ lubię torebki Davida Jonesa, są solidne i trwałe ale liczę na Wasze propozycje:)
    • Witam. Chcę obciąć włosy, ale niestety nie mam pomysłu. Nie chcę dużo ściąć, gdyż zapuszczam, bo miałam bardzo krótkie. Ale wyglądam już w nich tragicznie... Bardzo proszę o pomoc, jak mam się obciąć, może ufarbować? Jakieś może wskazówki do mojego wyglądu? strona gdzie są moje zdjęcie. www.luzik113.fotka.pl Z góry bardzo dziękuję za poradę!
    • Witajcie, co prawda już raz zakładałam ten wątek, ale został usunięty (pewnie dlatego, że zalinkowałam buty z allegro jako przykład) Otóż kupiłam sukienkę: www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/10 I kompletnie nie wiem jakie ubrać do niej dodatki - korale, buty, sweter/marynarka (na chłodniejsze dni), chusta....Chciałabym jakość ją ożywić. Jeśli chodzi o mój wygląd, bo to też ma znaczenie przy doborze dodatków, to jestem rudą gruszką w rozmiarze 36/38 Szukałam już stylizacji...
    • Tak z grubsza pisząc to jesteśmy małą firmą, a do biura zwykle ubieramy się w dżinsy i zwykłe bluzki/koszule. Nie ma dress code. Gdyby komuś przyszło do głowy ubrać garsonkę lub garnitur bardzo by się między nami wyróżniał. Stąd moje pytanie - nie mam żadnej szałowej, imprezowej bluzki, bo dawno takowej nie potrzebowałam... więc: CZY SUKIENKA DZIANINOWA JEST WYSTARCZAJĄCO CASUAL? Krój tzw. przy ciele, bo innych nie noszę. Do wyboru czerwona (karbowany materiał, zamki na biodrach), fioletow...
    • Bardzo proszę o pomoc. W weekend wesele i chrzciny, a w szafie pustka. Objechalam Galerię Mokotów i Arkadie , i nic. Nigdy nie lubilam jakis weselnych sukien itd. Wymyśliłam sobie spódnicę i ciekawą marynarkę. Potrzebuję ubrań uniwersalnych, marynarki która będzie pasowala do eleganckiej spodnicy i do jeansów, oraz bardziej wyjściowej spodnicy. Jestem brynetką, nie mam malego biustu i trudno mi wybrac jakakolwiek marynarkę, może wiec zalozyć coś innego? ale co? Please, pomóżcie. ...
    • W czerwcu jestem na weselu i mam ogromny problem w jakim fasonie sukienki będę wyglądać najlepiej.Jestem brunetką, mam 40 lat do tego mam mały biust, szersze biodra i uda.Kupiłam już materiał czerwoną żorżetę.Proszę o radę w jakim fasonie będę się dobrze prezentować.Może ktoś poda mi jakiś link do ładnych fasonów sukienek. Z góry dziękuję za pomoc Bea
    • Za dwa tygodnie będę świadkową na ślubie. Niestety nie mam żadnego pomysłu na strój. Jestem brunetką, mam wlosy do ramion, mam 168cm wzrostu i ważę 65kg. Bardzo proszę o pomoc i jakieś konkretne zdjęcia sukienek, ponieważ pomalu mam nóż na gardle... 
    • Witam Proszę wszystkich tu zgromadzonych o pomoc, jestem jeszcze mała w porównianiu do buszujących tu po necie Pań, ale nie wiem do kogo sie zwrócić. Mam 3 sprawy. 1. Poszukuję butów firmy VANS. Dokładnie takich. shop.vans.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?section=shoes&catalogId=40000000002&storeId=2&productId=175191&langId=- 1&parent_category_rn=6903&gender=99&mainPageCat=mens&mainNavCat=2&mainNavSubCa t=2&mainNavDept=1112&shopperGroup=null Może wiecie, czy w Warsz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się