pomoc

(537 wyników)
  • zna się ktoś na tym? mogę prosić o pomoc?
  • Pomocy poszukuję jeździka Big Bobby Bike - 3 kołowego (nie mylić z 2 kołowym) pisałam już do wszystkich w pl sklepów gdzie mieli zdjęcie tego jeździka, znalazłam na allegro używany ale stan opłakany :( może ktoś z was widział gdzies, nie tylko w pl sklepach... z góry bede wdzieczna za pomoc. [img][img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/dc/bd/tpvm/rd9e2tpXapTSa0jcpX.jpg[/img][/img]
  • dziewczyny wiem ze zawsze moge na was polegac :) czy któras mogłaby mi przetłumaczyc ten tekst: Thank you for your reply and the for the requested information. Having assessed the picture provided I can confirm that these socks do have a manufacturing defect and as such we can of course replace them for you at no cost to yourself. Hunter require the logos from the front of each sock to be cut out and a photograph of the socks with the logos laid separately to be sent to us. Once th...
  • Czy wiecie może dziewczyny jak nazywa się mata przezroczysta pod krzesło do biurka?? Widziałam w sklepie ,teraz szukam na allegro i nic z tego. Pomocy może ktoś wie??? Pozdrawiam. Anka
  • witam, mam pytanie, czy ktos pomógłby mi w zakupach na ebay.de - chodzi mi głównie o płatność za ubranka dla dzieci - mało kto ma możliwość paypal, a ja tylko w ten sposób moge zapłacić i potrzebowałabym adresu niemieckiego - moge się odwdzięczyć tym samym jesli chodzi o polsce, lub USA . byłabym wdzięczna za pomoc Edyta
  • Zakupiłam (10.2010 r.) w sklepie, którego już nie ma buty GEOX dla syna. Ostatnio zauważyłam, że są rozdarte i chciałabym je zareklamować, ale gdzie i czy sie da. Firma (Baby Collection), która miała w moim mieście ten sklep ma siedzibę w innym mieście. Jak tam dzwonię to jest zapowiedź z nr przekierowania do róznych działów, ale nikt nie odbiera telefonu. Wyszukałam nr telefonu do sklepów tej firmy w inych miastach, ale nikt nie odbiera. Co robić? Czy mam możliwość zareklamowania tych butó...
  • Drogie mamy-pomocy!! kliknijcie w link i powiedzcie,co sądzicie o taki spanku dla dziecka? ja wiem ,że to turystyczne ale szukam niedrogiego rozwiązania do małego mieszkanka.nasze dziecko ma 3lata i śpi z nami-czas sie rozdzielić. szukamy spania za nieduże pieniądze(jak mały się zbuntuje żeby nie wywalić kasy w błoto) no i żeby w naszym małym mieszkaniu nie zajęło zbyt dużo miejsca,mamy mało miejsca. padło na coś co rozkłada się na noc a chowa w dzień-to właśnie lóżko. ALE... -czy to jest be...
  • Witam! Proszę o pomoc w wyborze maty edukacyjnej? Moja siostrzenica w grudniu skończy 2 miesiące i siostra u "Mikołaja" zamówiła dla niej matę. Mam takie typy: Mata nie droga ale wydaje mi się że długo nie posłuży allegro.pl/edukacyjna-mata-rainforest-z-atrakcjami-i1925272583.html wersja trochę droższa www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol -468-Mata-do-zabawy-%E2%80%9EOwieczka%E2%80%9D-Symbol-2-269. html i wersja najdroższa w sensie najbardziej wypasiona www.pierwszyusmiech.com.pl/...
  • Wygląda jak plansza nabita gwoździami, gwożdzie (a raczej bolce)są luźne, mogą się poruszać. Odciska się na nich różne ksztalty, np dłoni podłożonej pod spód, twarzy, itp. Miałam ją w dzieciństwie. Teraz chcę kupić, ale pojęcia nie mam, jak szukac.
  • Znalazłam ciekawe cenowo kombinezony Coccodrillo dla swojej córci. Nie wiem tylko, który wybrać. Proszę więc mamy, które użytkowały poniższe modele kombinezonów o komentarz co do jakości, przemakalności no i ogólnie o wygląd taki w rzeczywistości. Interesuje mnie rozmiar 86. Córcia aktualnie ma 14 miesięcy, czy ten rozmiar będzie ok? sklep.coccodrillo.pl/index.php/category/728/KOMBINEZON.html Z góry dziękuję za pomoc
  • Stoję przed wyborem wózka wielofunkcyjnego i mam wielkie dylematy i duże niezdecydowanie... Wybieram pomiędzy ROAN Marita a JEDO Bartatina Clasic (wahacze czy pasy?, 4 koła czy 3,jakie zawieszenie?). Oba wizualnie są do siebie podobne i mają duże gondole, choć różnią się troszkę, np. ROAN ma tylko wahacze i nie ma wentylacji budki oraz białą wyściółkę, ale za to ładną kolorystykę. JEDO też mi się wizualnie podoba, ale nie wiem, który zakup byłby bardziej trafiony praktycznie (ce...
  • sprzedalam cos przez allegro i kupujaca zaplacila przez ,,place z allegro" i teraz nie wiem co dalej,jak mam przelac te pieniadze na moje konto?weszlam na konfiguracje konta i cos tam poklikalam,ale kompletnie nie wiem o co chodzi,pomocy please!!!
  • córeczka zgubiła ukochanego misia i baaaaardzo tęskni! mamy innego z ikei, bodajże fabler, taki w spodenakch,ale to nie to samo i nie zastąpił zaginionego szukałam na allegro i niestety nie ma, na ebay ewentualnie z zagranicy, ale nigdy tak nie zamawiałam może wiecie gdzie można go kupić??? a może u kogoś leży i się kurzy i chciałby odsprzedać? proszę o pomoc, wyjeżdżamy do santatorium i bez misia będzie cięzko....
  • Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie w Polsce można kupić... Ktokolwiek może pomóc w zakupie... Dla mojego synka, który od września idzie do I klasy poszukuję tornistra niemieckiej firmy Mcneill ERGO Light 900, waga od 850 g. do 1100. Musze powiedzieć, że zrobiłam spore rozeznanie w temacie plecaków i te mi odpowiadają najbardziej. Pomóżcie proszę jeśli gdzieś wpadł Wam w oczy :) Z góry serdecznie dziękuję :-) Jola
  • Witam.Moze temat nie na to forum sie nadaje ale zaryzykuje.Moja coreczka ma niebawem 3 urodzinki.Z tej okazji zamierzam jej kupic jedna z laleczek Baby Born,Chou Chou albo cos w tym stylu.Niestety wybor jest tak duzy ze sama nie potrafie zdecydowac sie na zadna z nich.Moze wy juz Wasze pociechy obdarowalyscie takimi lalami i mozecie ze mna podzielic sie opiniami na ich temat.Cena jaka jestem w stanie za lale dac to ok 250 zl.Z gory dziekuje za pomoc. Pozdr
  • mam problem z rabatem naliczanym w sklepie on line pomożecie????
  • już z desperacji tu piszę o pomoc chciałam córce kupić kombinezon GAP były na allegro ale nie kupiłam bo myślałam ze mam jeszcze czas, widziałam ze można je kupić tylko w stanach czy któraś z Was może tam mieszka i mogła by mi pomóc w zakupie tego ciuszka - pleaseeeee a dokładniej chodzi o: www.gap.com/browse/product.do?cid=7190&vid=1&pid=663246 pokryje wszystkie koszty i oczywiście za pomoc też się odwdzięczę cpozdrawiam
  • Będę wdzięczna za pomoc- córka ma rozmiar stopy 20,5 cm, jakie crocbendy będą dobre ? Z tabeli wynika że 33/34, ale martwię się że będą "na styk". A z kolei przy rozmiarze 34/35 obawiam się że przesadzę. I tak źle, i tak niedobrze. Chciałabym uniknąć zwrotu. Będę wdzięczna jeśli któraś z Was podzieli się info, jeśli córka lub syn ma podobną stopę.
  • Prosze was o pomoc w wyborze rowerka dla Milenki bo znalazłam jakies nietypowe na temat których niewiele krąży opini. Wg mnie sa bezpieczne i bardzo estetyczne na czym mi bardzo zależało ale od strony funcjonalne poprosze o wasze opinie: - rowerek motorek za 147 zł allegro.pl/item224128016_baby_nowy_motor_motorek_zolty_2_x_gratis.htm l - rowerek bumiko fun 155 zł (+15 zł) allegro.pl/item225690792_sliczne_rowerki_bomiko_fun_z_pozytywka_.html - i ewentualnie ten "śliczny" rowerek za 99...
  • Dotychczas kupowałam na amazonie uk ale teraz próbuję coś kupić na amazon de. Loguję się tymi samymi danymi co na uk i z tego co wiem to przesyłka ma być 6 Euro plus 0.5 Euro za kg. Czyli jak np. kupuję grę (np. Tier auf Tier, która waży pewnie do pół kg - tak myślę, bo mam ją w domu) to powinno być 6.5 Euro? A pojawia się taka informacja: Artikel: EUR 14,45 Verpackung & Versand: EUR 7,66 Gesamtbetrag: EUR 22,11 Versand: Standard-Versand (7-21 Werktage) Przy ciut większej grze (też pon...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się