pot

(3 wyniki)
  • Witam wszystkich zatroskanych rodziców! Własnie odkryłam waszą stronę-jest wspaniała! Jesli ktoś może mi odpowiedzieć będę wdzięczna. Moja prawie 4 latka moczy się w dzień o nocy nawet nie mówię(nadal pielucha). W dzień zdarza jej się nie moczyć(rzadko)ale na każdy dzień zużywa przeciętnie 5 par majtek-zazwyczaj sąlekko podsikane. Miała już raz rozpoznane ZUM,potem miała bezobjawowe PS.Aeruginosa w posiewie,gdy była niemowlakiem miała epizody wysokiej gorączki bez przyczyny uchwytnej..Ni...
  • mam zrobić córce (2,4l.) dzienniczek mikcji - mała jest w dzień bez pieluchy więc ok - nocnik, te sprawy i zmierzyć się da ale co z nocą czy drzemką - właśnie jestem na etapie zdjęcia jej pieluchy na spanie w dzień ale poprostu leje przez sen o zdjęciu pieluchy w nocy nie ma mowy bo rano jest naprawdę ciężka - więc nie widze sensu czy robienie połowicznych pomiarów ma jakikolwiek sens? czy jest sposób na taka sytuację? bardzo proszę o wskazówki pzdr.
  • Niech się ktos ze mną podzieli dośwadczeniem z urografią u rocznej dziewuszki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się