pot

(36 wyników)
  • mam zamiar tak zrobić 2 tygodnie zamiast trzech - potem baton + warzywa (te zalecane)- czy efekty z tych dwóch tygodni nie wezmą w łeb? czy jednak trzeba koniecznie te trzy tygodnie?....
  • mam do Was nurtujące mnie pytanie: jak powinien wyglądac pełen cykl DC? jak teraz prowadze dietę ścisłą, ale mieszam ją z produktami EURODIETY (to chyba nie ma wiekszego znaczenia, jak wyślicie???) i nie wiem co dalej po tych 3 tygodniach? ile tygodni mieszanej i ile tygodnie diety 1000kcal? ja potrzebuję około 4 cykli jeszcze i nie wiem jak to ma wyglądac? prosze o pomoc :)
  • Może ktoś ma podobny dylemat?? Niedługo kończę dietę kopenhaską, schudłam na niej 8 kg ale to przy mojej wadze niestety za mało i chciałabym przejść teraz na DC - czy to dobry pomysł zaczynać ją zaraz następnego dnia po skończeniu kopenhaskiej?? Czy może lepiej trochę poczekać?? Bardzo liczę na pomoc... Pozdrawiam serdecznie Miło czyta się wypowiedzi na tym forum :)
  • rozumiem, że po ścisłej 3tyg mieszana, ale czy musi być tak, że najpierw 2 tyg. 2*DC+1, potem 2 tyg.1*DC+2, potem 2 tyg 1000kalorii i zwiększanie? jak to jest z tymi tygodniami? jestem pierwszy raz na DC i nie wiem jak to sobie rozplanować. napiszcie. pozdrawiam.
  • Tak program zaproponowała mi konsultantka..od początku zastosowanie diety mieszanej, czyli 2 tygodnie 3 posiłki dC + 1 posiłek konwencjonalny, nastepnie dwa tygodnie dwa posiłki dC + 2 posiłki konwencjonalne i następne dwa tygodnie 1posiłek dC + 3 posiłki konwencjonalne, potem oczywiście dieta konwencjonalna 800 i 1000kcal.Mam 175 cm wzrostu ale wolałąbym stosować program jak niższe kobiety.Myślicie że mogę? Dziękuję za odpowiedź;)
  • Witajcie dziewczyny, gdzie się podziałyście?Mam na myśli Voluptas i Atagaw ,coś was ostatnio nie widać!Chciałam wam powiedzieć , że martwiłam się o was po cichutku, zwłaszcza o Voluptas ! Mam na myśli zbyt szybki powrót do dc ścisłej. Ja po przeczytaniu sciągi postanowiłam trzymac się nastepujacego schematu:3 tyg. ścisłej , a potem pozostanie na mieszanej do konca odchudzania. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Po 3 tyg. ścisłej i trzech tyg. mieszanej ubyło mnie ...
  • Ja mam własnie dylemat bo raz juz byłam na DC 3tygodnie scisłej i 3 tyogdnie mieszanej a potem przeszłam na własną diete tyle tylko ze bardzo mało jadlam - po 500kcla dziennie -schudłam 20 kilo ale potem rzuciłam sie na jedzenie. Teraz startowałam z wagi 80 kilo/164cm i chce schudnac do 55- to moja wymarzona , w tej sie najlepiej czuje. Ale dziewczyny poradźcie co mam zrobić dalej kiedy przeprowadze juz scisłą 3 tygodnie i 3 tygodnie mieszanej, zastanawiam sie nad tym ze po mies...
  • Dziewuchy pomozcie jak sie zmobilizowac:(mam do zrzucenia jakies 7 kg kiedys stosowalam DC i wiem ze to byl ciezki okres..troche zaprzepascilam efekty ale nie do konca...teraz chcialabym zaczas ale nie wiem jak sie zabrac;(:(
  • Witam serdecznie dzielne istoty Jestem już 2 tydzień na diecie ścisłej (znoszę ją dobrze, trochę głód doskwiera, ale bez tragedii :D Natomiast zaczynam myśleć o tym co będzie po ścisłej (robię ją 21 dni) !!! Niecierpię liczenia kalorii przy przygotowywaniu posiłków, a wiem, że moje oko może zechcieć mnie oszukać i ... szkoda by było tego trudu i wysiłku, bo widzę już dobre efekty (4 kg) A co myślicie o diecie South Beach ??? Czy ktoś ją zastosował po DC, a jeśli tak to z jakimi r...
  • Dzisiaj robię drugi dzien diety. Jest ciężko, ale warto. Ważę 88 kg i nie mogę na siebie patrzeć. Robiłam różne diety i zawsze lipa. Teraz też się boję że mało mi spadnie ale trudno zaryzykowałam. W nocy o 3 obudziłam się i myslałam że umrę taka byłam głona. Mam nadzieję że to mine i po kilku dniach nie będę mysleć o jedzeniu.Pozdrawiam.
  • Witam, jestem szczęśliwą mama dwóch wspaniałych chłopaków (5 i 2 latka). Młodszego miesiąc temu odstawiłam od piersi. Teraz czas dla mnie :). Dziewczyny kochane! Nawet nie wiecie, jak się cieszę, że znalazłam to forum!!! POMOŻECIE? pozbyć się 10-13 kg matce-Natce? ;-) Poczytałam trochę forum i tak sobie wymyśliłam, że zacznę od diety mieszanej, coby potem, jeśli stwierdzę, że dam radę, przejść na ścisłą. Czy to jest dobre rozwiązanie? I jeśli tak, to ile powinna trwać mieszana...
  • No co tam słychać? Umilkłyście - mam nadzieję że dieta Was nie wykończyła :-) Napiszcie jak się czujecie, jestem bardzo ciekawa Waszych opinii i spostrzeżeń. Pozdrawiam serdecznie :-)
  • Teraz zaczełam scisła , lepiej zrobic 3 tygodnie scisłej , potem tydzien mieszanej, tydzien scisłej i tydzien 1000kcal czy moze 2 tygodnie scislej 13 dni kopenhadzkiej a potem mieszana? tylko czy ja schudne po dc na kopenhadzkiej?? jak myslicie? prosze piszcie , mam do zrzucenia 20 kilo i nie wiem jak to rozłozyc:(
  • Własnie skonczyłam robic ciastka francuskie dla rodziny i słuchajcie... ozdabiałam je dzemem i rodzynkami i oczywiscie co???!!!!! Te zapachy , to wszystko , nie byłabym sobą gdybym nie zjadła łyzeczki dzemu!!!:( Zjadłam łyzeczkę dzemu, potem oblizałam cukier puder a potem zjadłam jedną rodzynkę!!!! Dziewczyny ja nie dam rady juz, chce mi sie bardzo coś łodkiego bardzo bardzo!!!!:( Juz pewnie nic nie schudne na tej mieszanej bo pobudziłam apetety na słodycze zapewne!!! Nie znam sie...
  • Witajcie dziewczyny! od 3 lipca 2006 roku na ścisłej Cambridge (jutro ostatni dzień ścislej) schudłam.....9 kg! Oprócz torebek i batonów po 2 tygodniu (3razy dziennie) piłam srednio 3-4 butelki 1,5L wody mineralnej, zieloną herbate liściastą i czasami kawę ze słodzikiem. Torebki rozrabiałam mikserem z 0.5 L wody pijac w duzym kubku. Od wtorku przechodzę na mieszaną na 3 tygodnie. Czyli jem 1 torebke i 1 baton plus ryba albo kurczak gotowany lub pieczony w folii, serek wiejski, ...
  • Witajcie Poniedziałek to dobry moment na rozpoczęcie diety, a jak waga ma 3 !!! cyfry to już naprawdę doby moment. W sobotę odbębniłam imieniny i na razie szykują się 2 -mce spokoju. Od maja śledzę forum, od czerwca mam w szafce zupy i dopiero teraz postanowiłam spróbować. 5 lat temu schudłam 20 kg, teraz dorobiłam się ich znowu plus dokładka, no a 1-ka z przodu to już fatalnie. Mój mąż to anioł, że trzyma mnie jeszcze w łóżku. Czy ktoś dziś też zaczyna?
  • Wczoraj bylo nawet znosnie, ale w nocy pojawila sie koszmarna migrena ( od lat takiej nie mialam ) i do niedawna mialam silne torsje. Obawiam sie, ze to nie jest zabawa dla mnie :( a takie wiazalam z tym nadzieje. Cisnienie tez spadlo mi koszmarnie. Gdyby nie te torsje to bym wytrzymala, ale to bylo dla mnie znakiem, ze moj zoladek nie pociagnie dlugo na jedzeniu z paczki. Pozostaje mi zakasanie rekawowo i 1000kcal i wolniejszy spadek masy - mam nadzieje, bo juz watpie, czy kied...
  • Juz kiedys odchudzałam sie dietą Cambridge , schudłam 20 kilo , nistety potem rzuciałam sie na jedzenie i przybrałam je spowrotem z małą nadwiązką. Po 2 latach od tego wydarzenia cos chce zmienic w swoim życiu, chce sie poczuc znowu szczesliwa! Wiem ze bede wtedy gdy schudne , bo przez te 2 lata probowałam sie zaakceptowac taka jaka jestem itd niestety... nie moge! moze dlatego ze poczułam smak jak to jest byc szczupłym i jak to jest czuc sie dobrze w swoim ciele.Prage w tej chw...
  • mija ósmy dzien dziewczyny pomozcie:(Wczoraj juz prawie rzucilam diete jestem strasznie glodna i zoladek boli:(eh ale chce wytrwac bo schudlam juz 3 kg ale normalnie tych zupek nie daje rady przelknac juz:(a zamowilam ich tyle ze szok:(Mozna jesc 2 batony dziennie??Pozdrowka
  • Drogie Forumki, jestem aktualnie na diecie scislej - 14 dniowej, ale zaczynam myslec o mieszanej, a ze chce sie do niej dobrze przygotowac, to zbieram informacje i stad moja prosba o jakies przepisy, lub linki do przepisow na potrawy ktore moge jesc na mieszanej do 400 kal. Szperalm troche w sieci, ale niewiele tam znalazlam. I jeszcze pytanie, czy na mieszanej, moge do zurku dac polowe jajka, oczywiscie uwzgledniajac jego kalorycznosc i zmniejszajac w posilku konwencjonalnym? A co z so...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się