Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      pot

pot

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich, jakiś czas temu opisałem swój problem na forum ZDROWIE i zostałem skierowany tutaj. Otóż ten mój problem polega na tym ze moja skóra po prostu śmierdzi... Dokładny jego opis przedstawia się następująco: Witam serdecznie, od jakiegoś czasu zmagam się z dość przykrym doświadczeniem, mianowicie mam bardzo silny zapach potu. Ogólnie nie pocę się tak żebym był mokry, jedynie czuję ze mi gorąco i ze zapach mojej skóry po prostu do przyjemnych nie należy... Najbardziej czuję zapac...
    • Leczę się na poważnie od ponad 2 miesięcy i zauwazyłam, że po polepszeniu następuje pogorszenie objawów, potem znów parę dni super i znowu nawrót. Czy to normalne? Czy to dobry znak czy wręcz przeciwnie? Jakie macie doświadczenia?
    • Czy "na własna rękę" mogę pzredłużyć leczenie mojego 10- miesięczniaka tym lekiem? Ma zapisane takie dawkowanie: 1 dzień 7 ml, potem przez 5-6 dni 1 raz po 5 ml. I tyle. Czytałam wielokrotnie, że powinno się dłuzej leczyć tym lekarstwem. NAtomiast w ulotce jest napsiane to co napisane: nie dla dzieic ponizej 13 roku zycia (czy jakoś tak). Hmmm
    • Znalazlem fajna strone: www.noni.inter-tech.pl/article_info.php/articles_id/272 Podana tam jest kuracja preparatami przeciw kandydozie, chyba sobie to kupie. Mysle ze sie komus to przyda... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się