pot

(4 wyniki)
  • Witam! Mam pytanie, czy jest to możliwe, żeby wynik HCV raz był dodatni(taki wyszedł mi w ramach bezpłatnej akcji organizowanej przez miasto) a potem w 3 kolejnych próbach ujemny (2 próby robione w szpitalu a trzecia w innej pracowni analitycznej prywatnie). Próby wątrobowe i wszystkie te badania zlecone w spitalu mam w porządku. W środę będę mieć badania HCV RNA, ale być może ktoś miał taką sytuację. Proszę o pomoc. Może ktoś był w takiej sytuacji. Szczególnie proszę o odpowiedż...
  • Jak samopoczucie?Czy od piatku cos zmienilo sie? Jesli mozna zapytac z jakiego miasta jestes i ile masz lat?pozdrawiam
  • Może ktoś z Was będzie mogł odpowiedzieć na to pytanie. Jakie jest ryzyko takiego zdarzenia. Miałam kontakt z moją krwią, miałam ją też na paznokciach, umyłam ręce a za kilka godzin zadrapałam córkę przez przypadek przy zabawie - ma maleńka rankę. Czy mogłam ją zarazić jeśli mam HCV ? Wybierm się na badania dopiero za kilka tygodni bo miałam ostatnio kilka zabiegów w szpitalu i mogłam się zarazić. Przoszę o odpowiedź. Dzięki
  • Raptem skoczyła, normalny dzień, na słońcu z godzinkę, siadywałąm dłużej, i wieczorem nagła sennośc, spałam jak martwa 2 godziny i obudziłam się z bólami mięśni. Mierze goroączkę, bo dreszcze i 37,7. Wziełam apap, i zaczełam ssac echinacee. Już chcilami wysiadami psychicznie. Co to może raptem byc? Przestałam brać o tygodnia TFX bo tuz przed sprawami kobiecymi tego się raczej nie bierze. Co myślicie bo ja nie ma sił chodzic do lekarzy. A takie miałam dobre wyniki miesiąc temu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się