Dodaj do ulubionych

Radio CB w AR 156

20.02.07, 10:11
Mam zamiar zainstalowac radio CB (ostatnio placilem 3 mandaty za predkosc , a
wiem , ze rodio moze nie raz uratowac tylek przed "MISIAMI" )
W zwiazku z tym mam pytanie: czy w AR 156 jest jakies sensowne miejsce na
radio zeby sie nie poniewieralo w czasie jazdy po podlodze itp. Nie chcialbym
tez kaleczyc " BELLI" jakimis srubkami , czy jakims wierceniem otworow.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • axello Re: Radio CB w AR 156 20.02.07, 11:07
      Ja mam unidena 510 i jest on na tyle wąski, że ustawiam go pionowo na bocznej
      sciance w tym wąskim podłużnym "schowku" w tunelu środkowym, pomiędzy klipsem od
      pasów kierowcy a dzwignią ręcznego (model przed liftingiem). Bez wiercenia
      trudno o cos ciekawszego. Pzdr.
      • oko71 Re: Radio CB w AR 156 20.02.07, 11:14
        axello czy to radio jest dobre, bo ja nie mam zadnego doswiadczenia i jaka jest
        jego cena?
        • axello Re: Radio CB w AR 156 20.02.07, 16:10
          Radio jest super. 510XL jest to podstawowy model, ale solidna marka (od 520XL
          rozni sie jedną mało przydatną funkcją). Ma podstawowe funkcje i jest banalne w
          obsłudze, przy tym malutkie wymiary. Kosztowało mnie rok temu niecałe 240zl,
          pozniej podrożaly (?). Zainwestuj natomiast w dobrą markową antenę, np z serii
          ML145. Ja kupiłem Sirio, moze byc tez taki sam Midland, cena ok 150zł. Na noname
          1m miałem szumy i zasieg do 7km. Na tym Sirio squelcha uzywam rzadko a zasieg
          mam do 15km.
          Czyli w sumie za 400zł masz taki oto sprawdzony zestaw. Najtaniej oczywiscie
          kupić w necie. Podróżuję głownie na trasie Wwa-Wrocław i czasem w góry. Jestem
          bardzo zadowolony.
    • oko71 Re: Radio CB w AR 156 20.02.07, 18:59
      Wielkie dzieki axello.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka