roku

(17 wyników)
  • Planuje tygodniowy wyjazd gdzies w cieple miejsca w listopadzie (dokladny termin bede mogla sobie ustalic kiedy juz poznam terminarz moich zjazdow na uczelni). Miejsca ktore proponuje, to; FUERTEVENTURA: - Monica Beach *** - Lobosol Paradise *** - Taro Beach **** - Dunas Paradise **** TUNEZJA: - Kathargo El Ksar **** - Paradis Palace **** - Karthago Hammamet ***** MADERA: - Dom Pedro Garajau *** EGIPT: - El Wekala **** - Sol Y Mar Abu Dabbab ***** - Brayka Bay ***** -...
  • szukam towarzysza/kę podróży w te miejsca. termin do uzgodnienia. ktos chetny?
  • Szukam chętnych na wyjazd do Norwegii w II połowie września 2009 (najlepiej 23-30).Nie mam samochodu więc chcę lecieć do Oslo a potem do Bergen (25 lub 26 września) i zobaczyć fjordy. To mój główny cel. Zakładam noclegi w hostelach i tanie żywienie ale choć raz chciałbym wyskoczyć do typowej norweskiej restauracji aby skosztować lokalnych dań. Nigdy nie byłem w Norwegii, ale wiem , że jest droga. Nie mam żadnych wymagań co do doswiadczeń w podróżach. Wystarczy optymizm, dobra wola i chęć pozn...
  • Hej. Szukam towarzystwa na tegoroczne wakacje. Planuję je spędzić tak jak co roku – 3 tyg. urlop, daleko, daleko, z czego ok. 2 tygodnie zwiedzanie (zwykle samochód wypożyczony na miejscu) a trzeci tydzień nurkowania (z łodzi, z brzegu). Co do miejsca i terminu – nie mam jeszcze ustalonego, może Belize? A jeśli Belize to druga połowa roku. Do tej pory nie korzystałam z usług biur podróży i chyba nie chcę tego zmieniać. Ktoś zainteresowany, by wspólnie dać nura? Ja- ona, 31, P-...
  • Kto chętny na podróż do Australii i Nowej Zelandii za rok na okres ok 2 miesięcy?
  • Od 1997 roku, bez corocznie organizujemy kulig w Puszczy Kampinoskiej (wyjątek w zeszłym roku była to Białowieża) Nasza imprezka ma charakter non profit, organizowana jest po kosztach własnych i służy wzajemnemu poznaniu się. Bardzo często ludzie którzy biorą udział w naszym kuligu, później - latem jeżdżą z nami na mniej lub bardziej szalone wyprawy (w tym roku będzie to Mołdawia w maju, Przylądek Północny w czerwcu, Azja Środkowa prawdopodobnie w lipcu lub na przełomie lipca i sierpnia...
  • Rosja,(6)

Mam zakusy od paru lat zakusy na Rosje.Czy były ktos chetny. Pozdrawiam
  • Szukam ludzi ktorzy na wlasna reke wybieraja sie do Azji lub Ameryki Poludniowej - najchetniej Peru,Boliwia. Ewentulanie Chiny, Mongolia. Wyjazd od sierpnia do listopada - na ok. 3 tyg. (na tyle max puszcza mnie z pracy;-) W zeszlym roku objechalam Wietnam, Laos, Kambodze. Wczesniej Indie. Interesuje mnie wyprawa nisko-budzetowa, troche zwiedzania i troche lenistwa;-) Jestem z wawy, 38 lat;-)
  • Zostały dwa ostatnie miejsca na wyprawę do Norwegii 5-24 lipca 2011 - 6,5 tys. km w 20 dni. W programie m. in. Prekestolen, Kjerag, Folgefonna, Bergen, Hardangerfjord, Hardangervidda, Voringfossen, Vang, Gjendesheim, Sognefjord, Jostedalsbreen, Jotunheimen, Arland, Flamsbana, Fjaerland, Nordfjord, Strynfjellet, Geiranger, Droga i Ściana Trolli, Trasa Atlantycka, Gjovik, Oslo. Szczegóły: www.norgetrip.pl Ważne do wyczerpania wolnych miejsc.
  • Maroko(4)

Kto chętny do Maroko w połowie listopada,lub kto tam się wybiera?
  • witam poszukuję chętnych na wyprawę (jak w temacie) ja jestem zdecydwana i chętna, brakuje tylko lojalnej i ciekawej grupy ludzi którzy tak jak ja chcieli by spełnić swoje marzenie- podróżnicze. wyprawa na własną rękę minimum miesiąc ( na mniej się nie opłaca) planuję wyprawę na styczeń/luty 2009 rok, poniważ muszę jeszce uzbierać brakujące fundsze. proszę o poważne maile osób zdecydowanych... jestem otwarta na propozycje, jeszcze wiele do uzgodnienia. potrzebne osoby odważne,...
  • Witam, czy ktos zna biuro podrozy Laurazja (dawniej podobno Obieżyświat) z Krakowa? Organizuja trampingi po swiecie;-) Nie moge nigdzie znalezc o nich opinii a chcialabym sie wybrac z nimi w tym roku w podroz....
  • Poszukuję samotnych z małym dzieckiem chętnych do wspólnych wyjazdów weekendowych /niekoniecznie dalekich/. Najlepiej z Poznania albo okolic. Ps wskazany wiek - po 30-ce.
  • szukam towarzyszek na wyjazd w slowackie góry latem 2009 moze byc nas kilka mieszkam w kujawsko-pomorskim ja kobieta lat 40
  • Czy jest ktoś kto planuje już urlop na 2011r.? Konkretnie interesuje mnie Egipt wzdłuż Nilu z Rainbow Tours.
  • Zastanawiam się czy te ogłoszenia infomujące o poszukiwaniu drugiej osoby mają sens, stąd moje pytanie czy ktoś kiedykolwiek wyjechał na urlop wcześniej znajdując osobę chetną na tym forum?.
  • Poszukuje partnera lub partnerke do wyjazdu organizowanego przez biuro podrozy .Jestem mezczyzna +-40 termin wzjazdu jesien 2007 wzglednie poczatek 2008...........pozdrawiam Jedrek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się