roku

(11 wyników)
  • TRIADA(45)

Proszę o opinię o tym biurze, ze znanych mi to jest chyba najtrudniejsze do oceny, bo opinie słyszę skrajnie różne.
  • Orbis(5)

Z tego biura korzystałem dość często, ale było to od 10 lat wstecz. Proszę o bieżące opinie.
  • Hej ;) mam pytanie.. czy był ktoś z Was na jakimś obozie czy wycieczce organizowanej przez lubelskie centrum poróży Koliber? bo chciałam się wybrać w tym roku na obóz młodzieżowy do Hiszpani (Loret) i 2 dni w Paryżu xD ale nic nie wiem o tym biurze.. a lepiej się wcześniej upewnić bo tyle teraz się słyszy o tych przekłamaniach i fałszerstwach ;/ a może ktoś z Was juz był na takim obozie i może polecić mi jakieś DOBRE biuro podróży najlpeiej z Lublina albo chociaż żeby był wyjazd...
  • Widzę dobre opinie o tym biurze, a wcale go nie znam, zatem zachęcam do wpisania ich tutaj, jeśli warto z nimi jeździć to chcemy tym wiedzieć! Jeśli ktoś myśli inaczej to też niech powie dlaczego! Ich strona: www.gandalftravel.com.
  • Domy i mieszkania wakacyjne w Europie i na Florydzie. Bardzo ciekawa oferta na wyjazdy wakacyjne jak i na wypady weekendowe - oferta omawiana raczej "pocztą pantoflową", słyszałam pozytywne opinie, ale pisanych nie widać raczej. Chętnie dowiemy sie jak to faktycznie jest - prosimy o wpisy tych którzy skorzystali!
  • Czy ktoś z was spędzał wakacje z biurem EXIM? Czy to biuro jest wiarygodne? A jak sprawdzic, np. w Internecie ,że jakies biuro na prawde istnieje? Dorota.
  • Bardzo proszę by któś udzielił mi porady na temat tego biura bo zakupiłem wycieczkę na Teneryfie siedmio dniową zaś drugie siedem dostałem w prezencie ... Pomóżcie bo nie wiem co mam robić
  • Byliśmy z tym biurem w ubiegłym roku w Hurghadzie hotel SeaGull. Pobyt zaliczamy do bardzo udanych (w tym roku, a dokładnie za 4 dni wylatujemy z nimi ponownie:) Według nas biuro podróży najlepiej ocenia się po tym jak zachowuje się w trudnych warunkach (nie mylić z problemami z zakwaterowaniem (my tak serio w tej kwestii już dawno zaczęliśmy wyznawać zasadę "umiesz liczyć, licz na siebie..." - wierzcie to działa i można zaoszczędzić sobie zbędnego stresu:))) Wracając do tych t...
  • Warte polecenia?
  • Byłam z nimi w zeszłym roku w Bułgarii. Oferta katalogowa niezgodna kompletnie z rzeczywistością. Naczynia jednorazowe myte i przeznaczone do ponownego użytku. Pokoje niesprzątane. Wiele zatruć pokarmowych. Złożyłam reklamację we wrześniu 2004 i do dzisiaj (03.07.2005) cisza. Przysłali mi tylko wymijające pismo, że złożyłam nie w terminie, co jest nieprawdą i mam na to dowód wysłania reklamacji. Po moim proteście już się nie odezwali. Teraz postanowiłam oddać tę sprawę do sądu.
  • Czy polecacie to biuro? Do jakich krajów warto z nimi jechać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się