Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      roku

roku

(175 wyników)
    • Witajcie, jak jest w Europa Silvella? Czytam różne opinie. Czy może w tym roku ktoś już tam był i może coś więcej napisać? My będziemy jechać w sierpniu i mieszkać w bungalow. Bardzo proszę o opinie i może jakieś sugestie.
    • W tym roku bylismy z rodziną w Caorle z Eurocampu.Wszystko super,fajne miasteczko,dla dziecka idealne miejsce,kompleks basenów - rewelacja. wszystko na miejscu i tanszy market poza miasteczkiem. Jedyny feler to platne lezaki na basenie i plaza malo atrakcyjna. W przyszlym roku chcialabym tez jechac do Wloch,ale juz w inne miejsce,czy ktos moze polecic rownie atrakcyjne miejsce z Eurocampu,bez platnych lezakow na basenie(basen pod dziecko) juz i fajniejsza plaza.Bardzo dziekuje,wo...
    • Witam. Chcialabym zapytać czy polecacie urlop we Włoszech z dzieckiem 2,5 letnim? Dojazd własny samochodem osobowym. Jakie ewentualnie miejsca na taki urlop moglibyście polecić? Chodzi raczej o te blizsze Wlochy ( nie na samo południe). Planujemy urlop na przełomie lipca sierpnia.
    • Witajcie, Przypadkiem trafilem na ofertę czeskiego biura LUDOR dotycząca Włoch. Cz ktoś z Was ma jakiekolwiek doswiadczenia z tym biurem?
    • Jak co roku szukam kogoś kto poleciłby mi sprawdzone miejsce w tej okolicy. Interhome nic tam nie ma. Może jakiś link, może ktoś był tam u zakonników i nie trzeba było kłaść się przed 20.00 do łóżka? Pozdrawiam
    • Witam serdecznie, Chciałbym za rok polecieć do Włoch na dwa tygodnie i czy moglibyście mi doradzić gdzie najlepiej jechać i przede wszystkich z jakim biurem podróży? Interesuje mnie popbyt w pobliżu dużego miasta, z piękną plażą. Może jakieś propozycje hoteli? Pozdrawiam
    • Czy ktoś był i jaką ma opinię?
    • Chciałabym wybrać się gdzieś południowe regiony Toskani, podpowiedzcie proszę jakies ładne miejsce, spokojne, bez tłumów turystów.
    • Chcielibyśmy z rodzinką spędzić w Toskani majowy długi weekend, który przedłużymy sobie do całego tygodnia - wyjazd 30 kwietnia. Proszę drogich forumowiczów o radę - jaką miejscowość polecacie dla 4osobowej rodziny - dzieci w wieku 11 i 13 lat? Pora roku taka, że tłumów się nie spodziewam, ale nie chcielibyśmy trafić do dziury, gdzie wszystko będzie kompletnie wymarłe i nie będzie gdzie wieczorem spróbować włoskich przysmaków. Jakiej pogody spodziewać się w tym sezonie? Czy jest szansa, ż...
    • Czy naprawili już kolejkę czy dalej drogie busy?
    • [b]czy może ktoś się orientuje jak z dostępem do internetu w hotelu St. Lucia E L Sabbie lub okolicy?[/b]
    • Witam mam pytanie czy był ktoś w tamtym roku lub nawet już w tym na Campingu Europa Silvella jeżeli tak to proszę o jakieś informacje jak jest?
    • Nie pojechaliśmy w ubiegłym roku do SGR w zeszłym roku-kłopoty zdrowotne,-jeszcze raz dzięki za ubiegłoroczne porady- ale teraz byliśmy wreszcie, nareszcie w San Giovanni Rotondo!!!!!! No i miałam dać znać jak było. Pomieszkiwaliśmy w Peschici- 50 euro za 3 osoby i stamtąd jeździliśmy do Ojca Pio. Wrażenia nie do opisania, na pewno każdy przeżywa po swojemu.Nie wierzyłam,że tam jestem. Wcale nie było turystów pod koniec czerwca, spotkaliśmy 2 rejestracje polskie i kilka austriac...
    • Witam W tym roku chcielibysmy wybrac sie do Włoch w okolicach 20 wrzesnia. Prosze o porady dokad dokladniej jechac 3lata temu bylismy w Chorwacji w miejscowosci Makarska-i teraz rowniez chcielibysmy pojechac w podobne miejsce, gdzie fajna plaza a noca sporo rozrywek dla mlodych osob. Nadmienie, ze jedziemy samochodem. Moze ktos ma juz sprawdzone noclegi??Prosze o porady i pozdrawiam Magda
    • Witam, W tym roku wybieramy sie 5-osobowa grupa na Sycylie. Planujemy wypozyczyc samochod i troche pozwiedzac. Glowny punkt programu - Etna. I tutaj pytanie, jak sie na nia dostac? Noclegi mamy w okolicach Noto, czyli jakies 150km na poludnie. Czytalam ze jest mozliwosc podjechania na ok 2000m, tam mozna zostawic samochod na parkingu za niewielka oplata. Gdzie ten parking sie znajduje? Czy trasa jest na tyle oznaczona, ze jadac w kierunku Catanii znajdziemy dobra droge? 2 spr...
    • a może ktoś coś wie nt. kampingu Del Garda, jadę z vacansoleil pod namiot.
    • Dziś chcieliśmy zarezerwować namiot na paru campingach we Włoszech w drugiej połowie sierpnia i okazało się, że już nie ma miejsc - wszędzie, nie tylko we Włoszech. Jestem w szoku, bo w zeszłym roku rezerwowaliśmy w lutym i były miejsca tam, gdzie sobie życzyliśmy. Jakie są Wasze doświadczenia - czy po Nowym Roku zaczną ludzie zwalniać rezerwacje, czy raczej trzeba się liczyć ze zmianą planów?
    • Witam Czy ktoś był w tym roku na tym campingu ?? Jeśli tak to niech opiszę jakie wrażenia, jak miasteczko wyglądało... pozdrawiam
    • Znalazłam na forum zarchiwizowany wątek sprzed kilku lat, będę wdzięczna za świeższe opinie. Czy to dobry wybór? Tydzień mamy klepnięty na dużym campingu obok Wenecji. Wybór padł ze względu na atrakcje dla dzieci. Tydzień nad Gardą ma być odpoczynkiem. Chodziło nam o camping mały, cichy i górach. Klepnięte mamy na maj przyszłego roku ;) ale ponieważ to pierwsza nasza taka wyprawa z dzieciakami, zaczynamy już nosy wtapiać w przewodniki itd ;) Na razie wszystko wygląda jak bajka ;)
    • Witam Pod koniec wrzesnia wybieram sie na 2 tyg w ok. Cefalu na Sycylii na 2 tyg. Jesteśmy bardzo ciepłolubni :) Czy ktoś z Was byl może w ostatnim roku w podobny okresie i może podzielić się wrażeniami dot. pogody? Jeśli trafi sie 1 dzien deszczowy to ok, ale chcialabym zlapac jeszcze b. duzo slonca przed zimą ;) p.s. Czy znacie moze jakies fajne knajpki na miejscu? Jakich cen za obiad nalezy sie spodziewac. Nigdy nie bylam na Sycylii, czy tam tez jest pora sjesty? p...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się