roku

(7 wyników)
  • Witam serdecznie. powoli zbliza sie ten dzien, kiedy bede mogl przeniesc sie do dotychczas mi blizej nie znanej Afryki, plan jest taki ze chce zostac przynajmniej rok. co do miejsca to ma byc ciekawe, nie interesuja mnie specjalnie zabytki, ( chociaz od czasu do czasu cos moge zobaczyc ), wszelkie komercyjne safari odpadaja, polnocna Afryka tez odpada, ma byc czarno i ponuro. ( chociaz moze nie koniecznie ponuro) wszelka bliskosc plaz mile widziana. co do finansow to raczej ...
  • wlasnie dzis wpadlismy na pomysl pojechania do Namibii..miala byc Ghana..ale jakos nie wypalilo:) Zarazerwowalismy bilety i w droge!! ma moze ktos jakies fajne informacje o noclegach, campingach itd?
  • Afryka!!(16)

Mam uprzejma prosbe do wszystkich turystow ktorzy byli w Afryce: czy mozecie napisac cos wiecej na temat waszej podrozy? Gdzie byliscie ? Jak tam dolecieliscie? Co warto zwiedzic? A moze macie jakies zdjecia z podrozy ktorymi mozecie sie podzielic. Z gory dziekuje i mam nadzieje ze z Waszych opowiesci duzo ludzi skorzysta. Pozdrawiam.
  • studenci afrykanistyki(obecni i przyszli) - odezwijcie sie!zapraszam
  • Rok temu wakacje spędziłem w RPA i wraz z rodziną zdecydowalismy, że w roku 2005 wybierzemy się do Namibii, oraz odwiedzimy deltę Okawongo. Mam kilka problemów w związku z dostaniem wiz i może ktoś z was mógłby mi pomóc. Otóż ambasada Botswany w Polsce nie istnieje. Najbliższa ambasada tego kraju znajduje się w Brukseli. Wysłałem już tam dwa maile i fax odnośnie otrzymania wizy, tudzież jej promesy, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Czy ktoś z was był w botswanie i, jeśli tak,...
  • czy ktos mógłby sie podzielić doświadczeniami?
  • Jak wygladają typowe Świeta w Afryce? Myśle oczywiście o tej części jej mieszkańców, któa ją obchodzi. Nigdy tam nie byłam w okresie świątecznym. Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się