Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      roku

roku

(14 wyniki)
    • Polecicie jakis hotel dla 2+2?lot z Niemiec,sami wyszukamy polaczenie i hotel,ale nie wiemy ktory. Opcja all,cena do ok.30tys,2 tyg. Bede wdzieczna za pomoc w wyborze,czas nagli
    • Ja rozważąm wyjazd w paździenriku/listopadzie na Dominikanę, bo plaża, bachata:))) Mój mąż potrzebuje dodatkowych informacji, bo jak twierdzi nic tam nie ma do roboty. Już wiem, że baseball, walki kogutów. Już wiem, ze Santo Domingo - pierwsze miasto Nowego Świata. Jakich jeszcze argumentów moge użyc? Zaznaczam, ze delfiny nie jaraja, bo maż nie pływa. Pomóżcie!
    • Planujemy wylot ok. 26.04 z synkiem - 13 m-cy - na Dominikanę - Punta Cana, czy jest ktoś kto może napisać swoje spostrzeżenia np. co zabrać dodatkowo dla takiego maluszka?? Jak podróż upływa, czy bardzo męcząca dla dziecka??? Każda wypowiedź dla mnie cenna. Ps. Lecimy z TUI - hotel Natura Park Eco.
    • Witam wszystkich Czy możecie polecić mi jakąś stronę na której znajdę naprawdę najnowsze wydarzenia i pogodę z Dominikany.Bardzo proszę o jakieś info bo we wtorek wylatuję.
    • Witam wszystkich bardzo serdecznie. Planuję w tym roku ze znajomymi wakacje na Dominikanie. Jako termin zgodnie ustaliliśmy drugą połowę czerwca. Z różnych względów. Po pierwsze - co roku w tym terminie wyjeżdżamy (do tej pory kraje Arabskie), po drugie - to już prawie sezon wakacyjno - urlpowy, więc nie żal, gdy po powrocie do pracy współpracownicy biorą urlopy i się rozjeżdżają, no i po trzecie - to sezon atrakcyjny pod wzlędem cen. Jednak, po zapoznaniu się z wypowiedziami na...
    • Zastanawiamy sie nad wakacjami na Dominikanie (Punta Cana) na poczatku wrzesnia, ale obawiamy sie troche huraganow. Ogladam sobie ta stronke: www.nhc.noaa.gov/ i ciagle pojawiaja sie tam jakies potencjalne cyklony itd... Jechac czy nie ? :) Pozdr
    • Witajcie, Wiele czytałem Postów na tym forum przed swoim wyjazdem. Wiele się z nich dowiedziałem i sporo Wam zawdzięczam.W rewanżu chciałem się podzielić swoimi dosąwiadczeniami. Polecieliśmy z żoną na 3 pierwsze tygodnie Listopada.Bilet kupowaliśmy w lipcu 2900za jeden, wtedy wydawało nam się tanio, ale wiem że były w pażdzierniku nawet za 2600PLN Lecieliśmy z Berlina , przez Paryż do Hawany (air france)Wszystko co mieliśmy to zarezerwowany nocleg w Hawanie (casa)Adres od znajo...
    • witam wszystkich, pilnie poszukuję kontaktu z osobami które były lub są na Gwadelupie (Guadeloupe)...niedługo wyjeżdżam tam na rok i mam parę pytań...bardzo proszę o kontakt albo na forum albo na gg 6536456
    • Witam , w przyszlym tyg chcialabym zabukowac sobie wakacje na Dominicanie. Przede wszystkim nastawiam sie na odpoczynek, plazowanie, chcialabym tez ponurkowac.Prosze doswaidczonych o kilka porad jaka jest pogoda we wrzesniu, bo wtedy chce leciec, czy jest goraco?gdie mozna ponurkowc, z forum dowiedzialam sie juz ze najpiekniej jest w Punta Cana, co jesli chodzi o nurkowanie W tym rejonie? nie wiem czy wrzesien to dobry termin czy pada w tym czasie? prosze o wszelkie porady ponie...
    • Hey, wybieram sie na Dominikanę w październiku, jaka jest wtedy pogoda? Wiem, ze pora huraganów w basenie Morza Karaibskiego, ale czy też na Dominikanie?
    • Cześć zachęcam wszystkich do dzielenia się opiniami na temat Wakacji na Dominikanie. Jakie biuro, jakie linie lotnicze , ceny i inne przydatne waidomości. Ja mam zamiar się wybrać w przyszłum roku chociaciaż na tydzień Za wszelkie wpisy dzięki
    • Witam, Czy ktos moglby powiedziec mi ile jest prawdy(prawdopodobienstwa) w tym ze na Dominikanie w grudniu spotkac mozna wieloryby. Czy bez problemu mozna wyplynac na nurkowanie z rekinami, delfinami, żółwiami? Czy jesli wynajmie sie samochod to zdazy sie przejechac z Puerto plata do punta Cana, posiedziec tam na plazy i jeszcze tej samej doby wrocic? Bede wdzieczny za podpowiedz. Jedziemy 08-22.12. Mam nadzieje ze te tanie wycieczki z PES-u to nie zadna podpucha bo kase juz im ...
    • hejka. wybieramy sie na kube w kwietniu w przyszlym roku, ale poniewaz cierpimy na ciagly brak czasu, ton postanowilismy juz teraz powoli szykowac sie do tej wyprawy. czy moze ktos w przyblizeniu opisac z jakimi kosztami musimy sie liczyc chcac spedzic tam okolo 2 tygodni, na wlasna reke? gdzie lepiej nocowac (czytaj orzystniej cenowo) w hostelach czy na kwaterach? ile srednio kosztuje wynajecie auta? dzieki za wszelkie rady i podpowiedzi. a- no i czy lepiej leciec od razu do havany i s...
    • NIE BARDZO WIERZE W TAKIE OFERTY CZY WIECIE COS O TYM KTOS JUZ WYJECHAŁ? JAKIE WRAZENIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się