roku

(32 wyniki)
  • Na Węgrzech ceny jak w tamtym roku.Na Słowacji-szok cenowy.Hajdu ludzi tłumy,ale baseny świetne.Człowiek nie nudzi się cały dzień.To taki kurort jak nasza Międzyzdroje np.Mnie bardziej podobało się w Bagaczu,spokojniej.
  • Jak wyżej poszukuje noclegu w dobrym w miarę standardzie dla 2 dorosłych + 1 dziecko 4,5 roku w Hajduszoboszlo na sierpień na 10 dni ok Możecie coś polecić - najchętniej tam gdzie dogadamy się po Polsku bo chciałabym wcześniej zarezerwować
  • Czy ktoś może mi podać ceny wstępu do tego kompleksu? Dzieki za odp.
  • witam ktoś korzystal z usług tej firmy.. maja wiele domkow i apartamentow.. chcemy wybrac sie nad balaton w tym roku i szukam kwatery... co o nich sadzicie? pzdr
  • Witam, 10 lipca wyruszamy z Wielkopolski do Keszthely. W tamtym roku byliśmy koło Tihanów i jechaliśmy przez Czechy i słowację .Teraz nawigacja prowadzi nas przez Czechy i Austrię 750 km czyli bliżej.Jechaliście może tą trasą (obwodnica Wiednia)? ile kosztuje winietka? które przejście polecacie ? .Z gory dziękuję za odpowiedź.
  • W zeszłym roku byłam na i byłam bardzo zadowolona w tym roku chce pojechać na narty tylko nie wiem co byłoby tańsze sylwester na słowacji czy w czechy co myslicie??? chociaz nie wykulczam tez polski
  • Czy mozna swobodnie przejechac obwodnica tegoz miasta ? Jeżeli tak to czy jest obecnie wymagana wineta na ten krótki odcinek bo z zeszłym roku było trochę zamieszania w powyższym temacie
  • Witam. Czy ktoś był w Tiszaujvaros w tym roku? Jak tam jest obecnie? Ja byłem w tamtym roku i mam zamiar znowu tam pojechać.Chciałbym wiedzieć,czy nadal jest tam tak fajnie?Chciałbym tez podziękować i zapytać jeszcze raz forumowiczkę pt.jola.nda.Rok temu Twoje info duzo mi pomogło.Wybieram sie początkiem sierpnia,więc jeszcze jest dużo czasu,ale wolę coś usłyszeć na ten temat wcześniej.A tak w ogóle,jakby ktos sie wybierał do Tiszaujvaros w dniach 1-8 sierpnia,to chetnie możemy razem ...
  • Witam! Chciałabym się wybrać z rodzinką na baseny termalne w okolice Egeru. Dziecko starsze ma 7 lat, pływa lubi zjeżdzalnie i inne tego typu atrakcje. Drugie w chwili wyjazdu będzie miało ponad rok, więc raczej przydałby się brodzik i spokojna kwatera blisko basenów żeby szybko wrócić na spanie do domku. Oglądam różne strony ale kwaterki tanie mają wyposażenie jak u nas za czasów głębokiej komuny. Hotele z kolei proponują ogromne ceny w euro (to się nie opłaca bo za taką cenę to można nad m...
  • W czeskich Karkonoszach bylismy juz wielokrotnie latem i zimą, ale Szpindlerowego Młyna nie znamy, wybieramy sie tam zimą z dziećmi. Czy dzieci nie będą tam się nudziły po nartach? Słyszałam tylko o parku wodnym, gdzie jeszcze warto je zabrać? Może polecicie mi fajną szkółkę/instruktorów narciarskich dla dzieci oraz stoki/wyciągi dla nich przeznaczone?
  • Witajcie. Szukam hotelu na Slowacji, interesuje mnie dobra lokalizacja. Moze ktos z Was w okresie zimowym spedzal czas na Slowacji i cos poleci. Z gory dziekuje ;) i pozdrawiam, Asia.
  • Szukam fajnych noclegów w Hajduszoboszlo na czerwiec 2010 r. Ktos moze cos polecic - pokoj 2 osobowy z lazienka - cena do 250 zl za dobe
  • Balaton(14)

Dokąd pojechac nad Balaton, zeby były plaże przyjazne dzieciom, tzn. z łagodnym zejściem do wody, a nie tylko pomosty?
  • Tak to prawda,sylwester spędzony w tym urokliwym mieście należy do wyjątkowych.Właśnie oczekuję powrotu swojej córki Kasi z pobytu w Pradze,aby z zainteresowaniem wysłuchać opowieści o kolejnym,trzecim już niesamowitym sylwestrze.Pozdrawiam miłośników Pragi.
  • Cześć!!! Nie krytykujcie mnie tylko jak chcecie to pomóżcie. Wycieczka będzie na poczatku lipca 2007 r. dla 50 osób. (wiem że to jeszcze odlegly czas ale chcę się przygotować) 1 dzień w godzinach nocnych nocleg w Polsce w okolicahc granicy słowaciej (poniewaz nie moge mieć rachunków a innego kraju tylko Polska) i tu pytanie gdzie ??? Może ktoś ma propzycje ?? 2 dzień: przejazd przez granice i przyjazd do słowackiego raju: tutaj podział na 2 grupy. Uczestnikami wycieczki będą dzie...
  • Jakie plany Sylwestrowe macie? Pozdrawiam
  • Witam Chcialem sie zapytac jak wyglada komunikacja w tych panstwach, jak najlepiej dojechac do liptovsy mikulas (planuje jechac najpierw do zwardonia)no ale nie wiem jak dalej.. ile kosztuja autobusy lub busy... , jak interpretowac ceny ze strony tinyurl.com/ythhh9, czym bardziej oplaca sie jezdzic pociagi, czy moze autobusy? Jak wyglada sprawa ze znizkami dla studentow (dla posiadaczy legitymacji ISCI)?, Bo z tego co sie orientuje mozna sporo zaoszczedzic, w slowacji 50% a na wegrze...
  • Witam. Planuje w tym roku wyjazd ok. 06/06/2011 na Węgry do Balatonfured na camping Fured z firma Vacansoleil pod namiot .Może ktoś był w tym okresie nad Balatonem , czy brać dużo ciepłych ciuchów , jadę z żoną i 6 letnią córeczką . Jakie macie opinie na temat tej firmy, oraz namiotów z których się korzysta oraz co polecacie zwiedzić w najbliższej okolicy. Jedziemy z Katowic , może ktoś z tych rejonów też się tam wybiera w tym okresie.
  • Jak jest w miejscowości Liptowsky Jan? Warto tam jechać? Czy to dobra baza wypadowa do zwiedzania, wyjścia w góry? Pozdrawiam
  • Jadę ze śląska na Bratysławę. Potem mam dylemat czy za miejscowością Gyor na Węgrzech skręcić w drogę nr. 81 na Szekesfehervar czy jechac dalej autostradką M1 na Budapeszt?! Dorga 81 znacznie krótsza ale czy wogóle przejezdna??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się