roku

(37 wyników)
  • Czy ktoś był na Wyspach Kanaryjskich z dzieckiem poniżej roku? Którą wyspę i jaki hotel moglibyście mi polecić? Czy są gdzieś grupy dla dzieci od 0 (w biurze podróży powiedzieli nam, że grupy są dla dzieci od 12 m-cy, ale może w praktyce wygląda to inaczej). A może któryś hotel ma zatrudnione opiekunki, które mogą przyjść do pokoju hotelowego aby popilnować dziecka przez godzinkę czy dwie. Interesują mnie jeszcze ceny żywności dla dzieci (słoiczki, soczki, mleko modyfikowane). Cz...
  • Czy będzie to jedna z "Kanarków", czy też obieracie całkiem inny kierunek? Macie swoje ulubione biura podróży? A może wszystko organizujecie na własną rękę?
  • witam, we wrześniu jadę na rok czasu na studia do GC i mam wiele pytań. Przdewszystkim jakimi liniami lecieć żeby było najtaniej (również gdybym np chciała na święta wrócić). Czy ktoś z mieszkających w las palmas wie jak najlepiej, najłatwiej i najszybciej znaleźć mieszkanie, najlepiej "hiszpańskojęzyczne"? A może macie dla mnie jakieś rady? Wszystko sie przyda bo zaczynam sie bać tego wyjazdu!
  • Witam, czy pod koniec listopada warto wybrać się na tę wyspę? Jakiej pogody można się spodziewać? Miałam lecieć do Egiptu, ale znajomi odradzają mi - o 16 robi się juz ciemno... Chciałabym się gdzieś dogrzać :-)
  • Witam Przygladam sie ofertom biur niemieckich na wczasy na wyspach. Mam pare pytan: - czy sa oferowane jakies loty lacznikowe z Polski do np. Berlina ? Czyli nieco taniej niz normalny rejsowy bilet z AirBerlin - jezeli bym chcial dojechac na niemieckie lotnisko wlasnym samochodem (wezmy ten Berlin), to czy jest gdzie zostawic auto w oczekiwaniu na powrot ? - czy sa posrednicy, ktorzy pomoga zalawic formalnosci w niemieckim biurze ? pozdrawiam AA
  • witam, planuje wakacje już na przyszły rok, wyjazd właśnie na teneryfe. Zastanawia mnie jak wygląda sytuacja z first minute w Itace. Np. jak cena katalogowa wycieczki na maj wynosi 4200zł to jak rezerwuje ją w first minute już w grudniu to dają mi jakąś zniżkę?? Czy płacę cenę katalogowa?? z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam
  • Witam- czy ktos z was starał się o pozwolenie na Teide przez internet w ostatnim czasie? Jesli tak to z jakim skutkiem?Próbuje wysyłac do nich e-maile od dłuzszego czasu i pozostają bez echa, nie wiem co robie nie tak , no chyba ,ze nie tylko ja mam problem...
  • Witajcie, Czy cena na 2 tygodnie na Teneryfę z wylotem 2 czerwca, bez wyżywienia w hotelu Santa Maria ***- 2172/osobę jest ok czy może można liczyć że w jakimś innym biurze uda się trafić podobną ofertę taniej? Nie śledziłam cen first minute rok temu, więc może ktoś jest zorientowany w tej kwestii?
  • Czy ktos byl tam ostatnio? Jakie wrazenia?
  • Czy ktoś był w tym roku? Jakieś opinie i wrażenia? Trochę zostałam zmuszona do wybrania tego hotelu bo z winy biura zmieniałam wycieczkę. I w cenie poprzedniej zaoferowano mi na Gran Canarii ten hotel. Jest chyba trochę stary. Nie ma klimatyzacji. Nie wiem czy warto przystać na te propozycję a czasu na decyzję mam mało.
  • Mam pytanie, jak wygląda Teneryfa w październiku, czy przyroda jest już raczej "uśpiona" czy jest co jeszcze oglądać? Nie mogę wybrać się tam w sezonie a chciałabym żeby było tak zielono jak na zdjęciach z Fotoforum. W zeszłym roku byłam na Rodos pod koniec września i było ok (chociaż kwiaty częściowo przekwitły i nie było już motyli w Dolinie Motyli czego mi szkoda)a jak jest na Teneryfie w połowie października?
  • witajcie, wlasnie wrocilam z krety i planuje juz nowe wczasy :) czy mozecie napisac ile mniej wiecej moge zaplacic na wycieczke z biura podrozy na Teneryfe, 2 tyg ,do hotelu 3/4 gwiazdkowego, opcja allinclusive. Okres miedzy 10 a 30 maja. Moga byc ceny takie graniczne, mniej wiecej, ale prosze o pomoc bo bardzo mi zalezy.
  • witam wybieramy się w maju na Fuerteventurę i mam pytanie o siłę wiatru- czy naprawdę mocno wieje, że ciężko na plaży poleżeć? jak to jest? Wybieramy się z małym dzieckiem, ale sami również nie lubimy silnego wiatru. Czy temperatura wody jest ok do kąpieli? Będę wdzięczna za informacje Pozdrawiam Girasole
  • Wybieram sie w polowie maja na Kanary czy moze mi ktos powiedziec gdzie bedzie cieplej na Teneryfie czy GC Pzdr
  • czy ktos moze polecic jakis fajny hotelik na teneryfie, wzglednie niedrogi? wybieramy sie tam z narzeczonym w przyszlym roku ale wczasy chcialambym zamowic albo firs minute czyli np w styczniu albo w lutym lub z niemieckiego biura podrozy. co bedzie korzystniejsze jak myslicie?
  • W jakich miejscowościach i kiedy odbywają się na Lanzarote wydarzenia związane z karnawałem? Co jest punktem kulminacyjnym? Gdzie następuje, i jak przebiega, kończący karnawał "pogrzeb sardynki"? Jak to wyglądało w minionych latach? Może ktoś w tym uczestniczył? Na wyspach Kanaryjskich - według przewodników i katalogów biur turystycznych - karnawał jest świętem kroczącym tzn. zaczyna i kończy się na Teneryfie,przechodzi na następne wyspy po kolei w lutym(w ostatnich dniach lutego jest ...
  • Chcialabym się wybrać w połowie września lub na poczatku pażdziernika na Wyspy Kanaryjskie, czy jest to dobry okres na lot w tamte rejony? Ze względu na to, że byłaby to moja pierwsza wyprawa w tamte rejony to chciałabym się również zapytać na które wyspę najpierw się udać?? Z gory dziękuję, A
  • Czy ktos byl z bp Alfa Star na Teneryfie? Oni raczej specjalizuja sie w wyjazdach do Egiptu ale w ofercie maja tez Teneryfe. Czy warto? CZy raczej szukac innego biura?
  • Witam. W przyszłym roku wybieram się z córką na Teneryfę. Termin: sądzę że początek-połowa czerwca. Już teraz zbieram powoli informacje, pozwolę więc sobie zadać kilka pytań: 1. Pobyt tygodniowy jest za krótki, tym bardziej że odliczając podróż,zostaje z reguły 6 dni, 2 tygodnie to z kolei za długo. Czy którekolwiek biuro organizuje wczasy 9-10 dniowe? Przeglądając oferty nie natknęłam się na taką długość pobytu, no ale może..? 2. Na jakie ceny mogę liczyć, rezerwując wczasy w ofercie ...
  • Chciałabym w przyszłym roku wybrać się na Gran Canarie. Może ktoś poleciłby jakiś hotel, najlepiej czterogwiadkowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się