Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      roku

roku

(296 wyników)
    • W związku z napiętą sytuacją na " Czarnym Lądzie " czy można się spodziewać większego napływu turystów nad nasz piękny Bałtyk ?
    • Witam W tym roku ponownie wybieram się do Sianożęt do OW BURSZTYN 0d 10 lipca z Bytomia . Kto jeszcze ?? Nad jednym ubolewam, to mało atrakcji na plaży (boiska do siatki i sporty wodne) :(
    • dziękuję za sprawdzone kwatery
    • a własnie ! wróciłam z super urlopu nad naszym polskim morzem- spotkałam przemiłych ludzi wynajmujacych pokoje,(za 50 zł trzy osoby)z zachwucającym widokiem na zatoke pucką,opalałam się na niemal pustej!!!plaży do której dojeźdzaliśmy rowerami jak wiekszośc tam plażującyh.na plazy zadnych barów, odległości pomiędzy ludźmi takie,ze zadne dzieci i wrzeszcząca młodzież niestraszna...a wieczory ciche i spokojne na pomoście nad zatoką albo w pobliskim głosnym władysławowie. współczuj...
    • nie polecam - oszukują, cena nie adekwatna do warunków. Pokój rodzinny to klita w której trudno nawet jest rozłożyć dostawkę. Radzę unikać
    • zaczelam dzwonic po ogloszeniach a tu juz polowa wysprzedana.. w tamtym roku w czerwcu byly miejsca ..
    • Wlasnie sie tam wybieram z poltorarocznym dzieckiem,mezem i tesciowa.Szukalismy malej,spokajnej,urokliwej miejscowosci i z tego co wiem Bialogora taka wlasnie jest.Jedyny problem to odleglosc do plazy.Jak wy oceniacie, czy naprawde jest daleko do morza? Czy mozna sie wybrac z dzieckiem na zachod slonca? Czy jest to za daleko i wraca sie po ciemku? Pocieszam sie ,ze jesli nawet nie bede w 100% zadowolona to w koncu jade tam tylko na 2 tyg.i jakos to bedzie.
    • Jak wyżej czy już ktoś cos słyszał??
    • tak jak w temacie :)
    • zimno jak diabli, z nad morza wszyscy uciekają, a te łosie jeszcze windują ceny :/ W zeszłym roku o tej porze (mimo upalnnego lata!) nie było problemu ze znalezieniem kwatery za 20 zł. A w tym roku? 30 i więcej. Żadko zadrza się za 25 zł... Czyzby efekt wejścia do UE? Dla mnie polscy nadmorscy prywaciarze mogą się wypchać ze swoją ofertą :( Pojadę sobie gdzie indziej. A co!
    • hey ja juz wybralam w tym roku jade do grzybowa. urlop juz mam rezerwacje tez. co roku wybieram inna miejscowosc nadmorska. mam nadzieje ze bede zadowolona pozdrawiam
    • Lipiec ma być zimny i mokry woda w Bałtyku zimna i brudna . Sierpień podobny do czerwca z tym że wcześniej poczujemy już Jesień . Więc o opalaniu się i kąpielach możecie pomarzyć . Zamiast kostiumów i kremów do opalania lepiej brać kalosze i płaszcze przeciw deszczowe jak i grube swetry /
    • Z ciekawości pytam, ja jade tam pierwszy raz i mam nadzieje, że będzie fajnie. A może ktos juz był i podzieli sie wrażeniami?
    • Wiem że następne wakacje dopiero za rok (niestety) ale może ktoś może mi polecić jakieś fajne polskie miasto nad morzem, gdzie nie przyjeżdża za duzo ludzi? Żeby poprostu nie było takiego natłoku... pozdrawiam
    • W lipcu, ciekawe . Ale zostaja zawsze tanie loty do turcji, pewnie tam bedzie taniej.
    • Chłopy(12)

Właśnie zarezerwowałam pobyt w "Stonce" w tej miejscowości. Ktoś był ostatnio i może coś napisać o kwaterze i o okolicy? A może ktoś też się tam wybiera? Ja jadę z rodzinką w pierwszej połowie lipca :)
    • W tym roku opłaca się jechać nad morze na przełomie czerwca i lipca: www.ideatur.pl/spolecznosc/blog/detail/najgoretszy-czerwiec-od-100-lat/969
    • W tym roku planuję urlop nad naszym polskim morzem. Cieszę się bo nasze wybrzeże ma jednak swój urok i klimacik, knajpki, kafejki, smażalnie.....ale no właśnie.. Mój optymizm od razu blednie kiedy slyszę jakie mogą być ceny ryb w tym sezonie latem. Chodzi mi o smażoną rybkę z frytkami i surówką. Bez żadnych fajerwerków. Czy ktoś może mi potwierdzić na jakie ceny ryby mamy być przygotowani? 2 osoby dorosłe + dziecko. Czy jednodniowy rajd po smażalniach skończy się na tym, że pozostanę prz...
    • Kto z Was drodzy forumowicze był w tym roku już w Pobierowie? Jadę tam w przyszłym tygodniu i zastanawiam się czy coś się zmieniło od zeszłego roku. Pozdrawiam serdecznie!
    • Słoneczna plaża w Jarosławcu ktoś był, jakieś podpowiedzi jakie zejście do plaży (chodzi mi że z wózkiem)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się