Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      roku

roku

(160 wyników)
    • Proszę o opinie osób, które w tym roku były w hotelu Carribean World Hammamet Garden. Jakie pokoje, jedzenie czy dobre i urozmaicone, czy są jakieś sklepy na terenie hotelu?
    • Kto jeszcze nie leci? I z jakiego miasta, wsi, osady? I do jakiego hotelu nie lecicie?
    • Bardzo proszę o opinie osoby które w tym roku leciały do Tunezji z tymi liniami, jak wygląda sytuacja z opóźnieniami? Lecę już w piątek 8-go do Monastyru z Oasis, przy wyborze wakacji a było to w lutym kierowaliśmy się opiniami na temat hotelu, przewoźnik nie był jeszcze znany Dzisiaj dostałam potwierdzenie wylotu i okazuje się że ma to być Karthago - po tym co własnie przeczytałam na tym forum włos mi się jeży!! Lecę z dwójką małych dzieci, do tej pory lataliśmy do Turcji z Sun ...
    • ja byłam w tunezji już 2 razy i teraz kiedy mam już rodzine zamierzam w przyszłym roku znowu tam powrócić.może ma ktoś już jakieś plany ,ja myśle o wylocie w czerwcu z poznania.mam nadzieje że jużniedługo pojawia sie oferty na 2008 i bede mogła znależc coś dla mnie i moich dzieciaczków.pozdrawiam tak gorąco jak jest gorąco w tunezji i oczywiście polecam tunezje.
    • przydarzyło nam się wczoraj zetknąć z cenami na lato w 2010 roku - horrendalne :( 4 tys za osobę w hotelu 4* w Tunezji - w porównaniu z zeszłym rokiem - b. dużo czy ktoś ma już takie doświadczenia?
    • Czy dolary sprzed 1980 roku są wymienialne na dinary w Tunezji?? Czy są one jeszcze w obiegu pomimo tego, że różnią się one od nowego wzoru?? Kupiłam nowe dolary. Oprócz tego dostałam też trochę starych dolarów od dziadków (jeden nawet z 1950 roku) ale nie wiem czy będę mogła wykorzystać je w Tunezji. Proszę o odpowiedz ;)
    • czy ktos byl w tym roku w tym hotelu. Zdazaja sie w nim kradzieze. Co radzicie robic z kamera, aparatem, ogolnie z wartosciowymi rzeczami. Potrzebuje wize jesli lece z biurem podrozy. Prosze o odpowiedz. Z gory dzieki
    • Tak jak napisałm lecimy z dzićmi do Tunezji na tydzień od 1 czerwca. O czym nie możemy zapomnieć, co koniecznie zabrać, czy jakieś szczepienia by się przydały? Mieszkać będziemy w hotelu "Thalassa Village Skanes" z all inclusive więc całkowite wyżywienie mamy w hotelu. MOże ktoś zna ten hotel, czytałm , że w zimie przeszedł remont.
    • Był ktoś już w tym roku w hotelu Le Prince w Nabeul? Ja jadę pod koniec maja więc jestem ciekawa opini.
    • Proszę o opinie na temat tego hotelu. z góry dzięki digs@o2.pl
    • Witam, Czy ktos byl w tym roku w tym hotelu z opcja All Inc ? Czytalam ze jest problem z jedzeniem i alkoholem w opcji AI. Posilki pomiedzy glownymi posilkami nie istnieja ? Drinki to same napoje 0 alko ? 0 atrakcji z oferty, tzn animacji 0 ? Brudny basen ? Kupilam wycieczke dla 2 osob z biura Selectours. Prosze o info
    • Witam we wrześniu wybieramy sie do Tunezji z naszym synkiem. Zastanawiamy się nad wyborem hotelu, wpadł nam w oko Karthago El Ksar i Paradise Palace oba w podobnej cenie ( około 2500 zł 7 dni/all ) Może ktoś był w tych hotel i może coś napisać lub propozycja innego hotelu, oczywiście niekoniecznie Tunezja ale zależy nam na ładnej plaży i piasku dla dziecka.
    • witam proszę o świeże info na temat Ruspiny
    • Witam Serdecznie Od kilku miesięcy chodzi za mną jedna z piosenek,którą słyszałem każdego wieczoru w ubiegłe wakacje w hotelu Solo Fun Club. Nie mniej jednak było tam sporo ciekawych arabskich a tażke europejskich kawałków,z arabskimi "mixami". W 90% te same pioesnki są puszcane w wielu hotelach danego rejonu,dlatego też prosiłbym Was serdecznie abyście prezentowali tytuły wraz z wykonawcami i/lub linki do bezpośrednich kawalow umieszczonych w sieci,których słuchaliście w swoich hotelach. ...
    • Lecimy w czwartek do tego hotelu z duszą na ramieniu...opinie są skrajnie różne. Może ktoś był tam ostatnio?
    • Witam, czy był już ktoś w tym roku w Palm Inn ? Jakie jedzenie bo w tamtym roku póki nie zbankrutował to było koszmarne. Czy wie ktoś jakie tam są teraz warunki?
    • Co sadzicie o tym hotelu...? prosze o informacje... z gory dziki pozdrawiam ;p
    • Witam, planuję wylot w maju (6-20) do Hotelu Samara w Sousse. Czy ktoś był w tym fotelu i może mi go polecić z czystym sumieniem? Podobno zlokalizowany jest w centrum Sousse, dojście do plaży przez ulicę, tyle wiem z folderów, biur podróży...Warto go wybrać? Pozdrawiam!
    • witam :) poleccie mi prosze biuro podrozy, ktore organizuje objazdowke po Tunezji, dobra objazdowke-gdzie mozna poznac cala Tunezje ;) w tym roku bylam z triada Tunezja+Libia bylo niesamowicie, ale chcialabym jeszcze lepiej poznac Tunezje a samodzielny wyjazd odpada, moze ktos byl na takiej imprezie i moze mi cos polecic? ;)
    • Jadę tam 24 września, czy ktoś był w tym roku? Czy w dalszym ciągu jest taki jak piszą ludziska? czyli warto tam pojechać? I bardzo ważne czy w dalszym ciągu sprawdzają plecaki i wywalają wodę kupioną w supermarkecie , jak to ktoś napisał?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się