galaxian1 05.09.07, 13:20 Znowu wysyp nowych seriali Journeyman imdb.com/title/tt0948538/ Fantasy-romans ? To cos dla Was kobitki ! Life imdb.com/title/tt0874936/ Damages imdb.com/title/tt0914387/ Kto potestuje te nowosci ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gugi14 Re: Nowe seriale ! :) hehe 05.09.07, 15:55 ja niestety nie mgoge sie w nic wciagnac bo nie mam kiedy ogladac i tak zaraz wroca 3 seriale, wiec to mi na razie wystarczy.... podczas swiat nadrobie jak zobacze dobre recenzje P Odpowiedz Link
aniuta75 Ja tym bardziej :P 05.09.07, 16:16 Do skończenia mam SV a potem na bieżąco wszystko trzeba oglądać . No i z filmami grozy muszę nadgonić PP. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ja tym bardziej :P 05.09.07, 16:48 Ja tez sie nie wciagam z nic innego, ale moze ktos obejrzy nowosci. Za 2 tygodnie rusza prawie wszystkie seriale jakie ogladam, wiec juz z nimi bede mial problem, aby byc na bierzaco Odpowiedz Link
agamasia Re: Ja tym bardziej :P 05.09.07, 16:57 No to co kusisz? Mnie trochę interesuje Damages, ale też nie zaczynam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ja tym bardziej :P 05.09.07, 18:26 Informuje, a nie kusze. Kusze to ja na Supernaturala Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ja tym bardziej :P 05.09.07, 18:38 Tja na Supernaturala, Smallvilla, Stargate i inne jeszcze na "S" albo nawet i nie . Cóż Galaxian jesteś znanym kusicielem forumowym <lol> . Odpowiedz Link
galaxian1 Journeyman 05.09.07, 22:48 Ale te co sie daja skusic, wcale potem nie zaluja )) A co do serialu Journeyman to tutaj mozna przeczytac o czym to: forum.gwrota.com/index.php?showtopic=12002 Odpowiedz Link
mmorawski Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 05:43 Ogladam tutaj w Hameryce zapowiedzi wszystkich seriali nowych i musze powiedziec, ze nic mnie az tak nie zaintrygowalo. Na pewno bede ogladal Private Practice, ale to ze wzgledu na Kate Walsh ) No i po trosze tez z ciekawosci jak wypadnie w nowej roli Kellerman. <Lol> A z pozostalych, jedynie Dirty sexy money wydaje mi sie, ze moze byc w miare ok. Trailery ani Journey mana, ani Bionic woman, ani Pushing daisies, ani "meskiej wersji Desperatek" mnie nie przekonuja. Odpowiedz Link
agamasia Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 06:01 Nareszcie wiadomości z pierwszej ręki ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 09:55 mmorawski napisał: > Trailery ani Journey mana, ani Bionic woman, ani Pushing daisies, > ani "meskiej wersji Desperatek" mnie nie przekonuja. A od kiedy to sie ocenia seriale po trailerach ? Obejrzyj minimum po 3 odcinki, to dopiero stwierdzisz czy warto. Akurat Bionic Woman po pilocie zbiera bardzo dobre opinie. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 10:15 galaxian1 napisał: > A od kiedy to sie ocenia seriale po trailerach ? > Obejrzyj minimum po 3 odcinki, to dopiero stwierdzisz czy warto. Powiedział Galaxian, który po oglądnięciu jednego odcinka zrezygnował z Weeds PP. Ale rzeczywiście należy oglądnąć przynajmniej 2 odcinki. Wyjątkiem jest SPN ofkoz DD. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 10:31 Bo Weeds to bardziej babski serialik Poza tym po obejrzeniu pilota doszedlem do wniosku, ze nawet nie wiem o czym to bylo. Ale obejrzalem chociaz odcinek, a nie jakis 2 minutowy trailer Ja wole mocniejsze rzeczy, a najlepiej w klimatach horrorowych. Szkoda tylko, ze takich seriali jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 10:35 Jakbyś obejrzał więcej niż jeden odcinek to byś wiedział, że wcale nie jest taki babski . Są giwery, bijatyki, brzydkie wyrazy i takie tam . Nie uważam tego serialu za typowo kobiecy, takim jest Men In Trees i ma się nijak do Weeds . Ale przecież nikt Cię nie zmusi, nie będziemy robić Tobie trawkowej krucjaty . Szkoda tylko, że więcej nie skosztowałeś hihihihi. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 10:44 A moze skosztuje jak juz skoncze Stargejta Jeszcze 5 sezonow przede mna. + 3 sezony Atlantisa Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 14:08 aniuta75 napisała: > Jakbyś obejrzał więcej niż jeden odcinek to byś wiedział, że wcale nie jest tak > i > babski . Są giwery, bijatyki, brzydkie wyrazy i takie tam . Nie uważam > tego serialu za typowo kobiecy, takim jest Men In Trees i ma się nijak do Weeds > . Ale przecież nikt Cię nie zmusi, nie będziemy robić Tobie trawkowej krucjat > y > . Szkoda tylko, że więcej nie skosztowałeś hihihihi. Święta racja!!! Ale Galaxian jest uparty jak wół i nic go nie przekona ;PPP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 15:31 Kobiety, a faceta przekonac nie potrafia... Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 16:55 galaxian1 napisał: > Kobiety, a faceta przekonac nie potrafia... > No tak zapomniałam, że na Ciebie jest tylko jeden sposób ;PPP Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 14:07 galaxian1 napisał: > Akurat Bionic Woman po pilocie zbiera bardzo dobre opinie. > A oglądałeś go sam czy tylko czytałeś opinie innych??? PP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 15:34 luczijka napisała: > galaxian1 napisał: > > Akurat Bionic Woman po pilocie zbiera bardzo dobre opinie. > > > > A oglądałeś go sam czy tylko czytałeś opinie innych??? PP Pewnie ze innych! Nie raz mowilem, ze nie ogladam nowych seriali, poki nie mam pewnosci ze nakreca pelny sezon. Po co sie wkrecic w cos, co przerwa po 6 odcinkach... Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 17:01 galaxian1 napisał: > Pewnie ze innych! I ty im wierzysz na słowo??? <hihihihi> Ja zazwyczaj wolę przekonać się o jakości danego serialu naocznie DD A wybieram co chcę obejrzeć kierując się różnymi kryteriami np. musi tam grać ktoś na kim przyjemnie zawiesić oko <lol> ;DDD Odpowiedz Link
luczijka Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 14:10 mmorawski napisał: > A z pozostalych, jedynie Dirty sexy money wydaje mi sie, ze moze byc > w miare ok. Już sam tytuł jest bardzo przekonujący DD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Nowe seriale ! :) hehe 06.09.07, 15:32 luczijka napisała: > mmorawski napisał: > > A z pozostalych, jedynie Dirty sexy money wydaje mi sie, ze moze byc w miare ok. > > Już sam tytuł jest bardzo przekonujący DD Bardziej przekonujace bylo by samo "dirty sexy", bez "money" ! Wtedy napewno bym ogladal Odpowiedz Link