synowa

(5 wyników)
  • Można kopiować pomysły, fajne torty szczególnie te dla dzieci, no i gotowe przepisy. blog.onet.pl/312442,10749518,foto.html [IMG]http://i42.tinypic.com/y15ah.jpg[/IMG]
  • Trzymajcie się, śmiejcie z dowcipów razem z tymi, którzy je opowiadają, kochajcie i bądźcie kochane nie tylko przez własne dzieci, ale i te, które nazywają Was teściowymi.
  • Te rady sa co prawda bardziej dla synowych-ale my też jeszcze mamy tesciowe,przynajmniej niektóre z nas.I same jesteśmy teściowymi.Utarło się że teściowa to megiera,baba z piekła rodem i czasem tak bywa.Nie rozumiem jednej rzeczy-niektóre panie nie umieją odciąć pępowiny i uznać że jej syn jest dorosły.A skoro jest dorosły i sie ożenił to mamusi nawet nie wypada wtykać nosa tam gdzie nie należy.Tym bardziej że sama by tego nie zniosła.Mam trzech synów -jeden mi został jeszcze kawalerem...
  • Smutek(54)

każde święta to dla mnie jeden wielki smutek,jedna z moich synowwych rozbiła naszą rodzinę,mojej wnuczce chyba mowia ,że nie żyję,bo ona pisze na forum emmamy ze jej dzieci dziadków nie mają.Ile podłości może być w jednej kobiecie.Dla niej Święta to prezenty, nie potrzebuje kontaktu z rodziną a intrygi to jej specjalność.Smutno mi gdyby nie Bioxetin nie mogłabym tego znieść
  • Nasłuchałam się dzisiaj jak to umęczyła się Pani przygotowaniem i goszczeniem rodziny przez oba świąteczne dni, nawet odniosłam się ze zrozumieniem do problemu, bo swoje lata ma i trudno już jej przygotować wszystko jak by chciała /mam też już z tym problem/, ale właśnie dotarły do mnie wieści, że rodzina odwiedziła ją raczej z obowiązku i bardzo te wizyty ich nudzą, ba, nawet synową wręcz irytują. Ach, co za czasy, co to się dzieje z naszą rodzinną tradycją?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się