synowa

(3 wyniki)
  • Moja przyszła synowa pochodzi ze skromnej rodziny i nikt nie ma pretensji,ale jej wymagania odnośnie ślubu trochę mnie przerażają.Chór w kościele(załatwiłam),super samochód(załatwiony Hummer),kościół ozdobiony żywymi kwiatami-cały!(hmm),garnitur młodego bardzo drogi(co jej do tego?)i wiele wymagań.Zastanawiam się- czy z nią jest wszystko ok?a może to standard?
  • jak tam dziewczyny układa wam się z teściowymi bo moja to przykłądowa teściowa z kawałów. szok, nie moge sie z nią dogadać, rozwrzeszczana baba, któa wtrąca nos we wszystko w co się da...bardzo swobodnie wyraża swoje opinie, kótre w 90 % ranią. nie wiem jaki ma cel, uznaje, ze z synową nawet najlepszą nawet nie ma co się zaprzyjaźnić bo to przezcież wróg! szok, strasznie źle trafiłam. chce mnie uczyś wszystkiego, WSZYSTKIEGO!!!!! twierdzi, że i tak nic nie potrafie bo za młoda jest...
  • Podpowiedzcie mi proszę, jak ma wyglądać pierwsze spotkanie rodziców? Czy rodzice przyszłego pana młodego udając się do rodziców przyszłej panny młodej na wstepną rozmowę o ślubie, weselu są zobowiązani żeby np. dać przyszłej synowej i jej mamie po bukiecie kwiatów, a jej ojcu np. butelkę dobrej wódki? A może zupełnie coś innego, albo po prostu nic? Nie chciałabym popełnic gafy, proszę poradźcie mi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się