synowa

(8 wyników)
  • Mamo, tato.... czy eetam? Jak do was zwracają się wasze synowe, zięciowie ?
  • Mam 2 dorosłych synów. Nie jestem jeszcze teściową, ale przygotowuję się do tej roli i wątki o teściowych mnie interesują. Kiedyś bardzo chciałam, żeby ożenili się, żebym miała córki, wnuki...teraz coraz mniej mi na tym zależy. Zostawiam sprawę losowi, co będzie, to będzie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49213&w=84982150
  • Mojego wnuka synowej----- mam swoje życie, mnie nikt nie pomagał!!!!!
  • Przypadkowo trafiłam na wątek synowych o swoich teściowych. Czytałam i włos jeżył mi się na głowie. Mam 2 synów, sama teściową jeszcze nie jestem, chociaż chciałabym, żeby moi synowie już się ożenili. Sama nie wiem, co o tym myśleć. Czy zawsze tak jest, gdy 2 kobiety kochają tego samego mężczyznę? Jak układają się Wasze stosunki z synowymi? A może te które to pisały, to wyjątki? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=49213&w=81554516
  • Wczoraj na wieczerzy wigilijnej poraz pierwszy była moja najnowsza synowa ze swoją córeczką no i oczywiście syn. W mojej wsi po domach chodzą wieczorem tzw gwiazdory czyli przebierańcy z przedstawieniem . Mała tak sie przejeła przebierańcami że całą noc budziła sie i wciąż przeżywała wizyte kozy i diabła że synowa musiała się z nią położyć. Miało dziecko zbyt dużo przeżyć jak na jeden dzień.
  • Hej, teściowe , dziś nasze święto!
  • Na forum "Małe dziecko" właśnie jest prowadzona dyskusja na temat "prawa babci".Problem młodych mam polega na tym że babcie wogóle nie szanują ich zdania na temat wychowywania dzieci. Mianowicie:prawie każda z nas prosi swoje mamy/teściowe żeby nie dawały dziecku słodyczy ponieważ np.dziecko staje się niejadkiem kochającym wyłącznie słodycze. Ja np proszę teściową zeby nie dawała małemu (14 miesięcy) smoczka bez powodu tylko wtedy kiedy mały idzie spać.Ale gdzie tam!Teściowa swo...
  • Święto obchodzone corocznie 5 marca jako wyraz szacunku i wdzięczności synowej lub zięcia wobec teściowej lub świekry za ich obecność, zainteresowanie i pomoc w wychowywaniu dzieci, utrzymaniu wspólnego gospodarstwa domowego, rozwiązywaniu problemów itp. -------- To może jakieś kwiatki? -------- Podałam na podstawie googli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się