Forum Zdrowie Partnerstwo i seks
ZMIEŃ
      synowa

synowa

(2 wyniki)
    • Tesciowa w skrócie nie zaakceptowała mnie i po próbach wyjasnienia o co chodzi zamieniło sie to w otwarta i nie skrępowaną ŻADNyMI regułami walkę. Maż chce byc neutralny, mowi ze on sam tego nie slyszal i sie nie liczy. Tesciowa zawsze klamie ze nic nie bylo. Lub kiedy slyszy to mowi, ze mama taka juz jest, a ja jestem slaba psychicznie bo nie umiem sobie z nia ustawic stosunkow. Bo to ja powinnam cos zrobić. Jestem 10 lat po slubie mamy 2 synów i juz probowalam wszystkiego: rozmow, awantur,...
    • Jestem z chłopakiem ponad 3 lat. Kończymy już studia, nie mieszkamy razem. Jego mama- od ponad 3 lat bez pracy przeżywa trudny okres. Z małego miasteczka planuje razem z mężem przenieść się pod Łódź. Oczywiście w przeprowadzce upatruje rozwiązania wszystkich problemów - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.. Zawsze wydawało mi się, że nie będzie żadnych problemów. A jednak.. Gdy mówię chłopakowi, że jego matka w ogóle nie interesuje się mną (co robię, jak studia) odpowiada - co ja na to poradzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się