synowa

(3 wyniki)
  • ODWRACAM uwagę od kryzysu ,śmieci i biedronki.Uwaga -obchodzicie ten dzień,macie jakieś prezenty dla teściowej lub dobre słowo?Moja teściowa to klasyczny przykład z kawału-złośliwa zazdrosna i chyba mnie nie lubi.Przykre ale prawdziwe-nie obchodzę.
  • W jaki sposób WDPD obchodzi dzień teściowej (5 marca)? Oczywiście jeśli jest teściową lub synową. Czy synowe dopieszczacie swoje teściowe tego dnia, składacie życzenia, kupujecie czekoladki? Czy teściowe dostają prezenty i życzenia? A może olewacie to święto? Oczywiście pytam te WDPD, które nie pałają do swoich teściowych/synowych jakimiś strasznie negatywnymi uczuciami. Ja - jako synowa - pamiętam o tym dniu - ale tylko dzwonię z życzeniami i tak się zastanawiam, czy nie zrobić w tym roku...
  • bo się wq... nie cierpie swojej teściowej, opisałam tu wszystko, a potem wykasowałam, bo nie chce żeby moja historia wisiała gdzieś na sieci jeszcze ktoś z rodziny się natknie i bedzie wogóle kwas, na dodatek niby intencje ma dobre i oficjalnie jestem z nią w dobrych stosunkach, ale przeszkadza mi jej sposób bycia i nie mogę tego zaakceptować bo to się kłuci z zasadami które ja wyznaje, mam pytanie komu jeszcze teściowa psuje krew, w grupie raźniej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się