Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      synowa

synowa

(3 wyniki)
    • Czytam te wszystkie komentarze ( ze strachem lekkim :) ) i zastanawiam sie jakie będą relacje ;ja-teściowa- jej syn bo za pół roku bedę też ..synową:) Myślę ,że każdej matce zależy na tym, żeby Jej syn był szczęśliwy. Jeżeli Teściowej dziecko wybrało właśnie tą kobietę i jest szczęśliwe, to Ona też jest szczęśliwa i przyjmuję synową i traktuje ją jak własne dziecko.Która mi poradzi,pocieszy i nie będzie jednostronna.Przecież synowie na żony sami wybierają sobie kandydatki i...
    • Dlaczego matki zawstydzają swoich synów przed ich dziewczynami.Liczą,że w ten sposób zmienią ich zachowanie czy wchodzi w grę zazdrość i podświadoma chęć zniechęcenia potencjalnej synowej?
    • Kupiłem dziecku rower. Za jakiś czas żona przyleciała do mnie rozpromieniona z rewelacją: "Mamusia zgodziła się nam zwrócić pieniądze za ten rower." Nie muszę dodawać, że ja nie zamieniałem z "Mamusią" ani słowa na ten temat ani nie uzgadniałem z żoną, ani żona ze mną podobnych posunięć. Rower był trochę za duży, więc leżał na szafie, czekając aż go dziecko dogoni wzrostem. W pewnym momencie "Mamusia" wypowiedziała kwestię: "No i kiedy mu wreszcie dacie ten rower ODE MNIE?".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się