synowa

(4 wyniki)
  • Otoz moje Panie ,ja posiadam bardzo bezpieczne zboczenie i w miare niedrogie,se zbieram swiatowe przyprawy do grila.Jak jakis znajomy sie w swiat wybiera to ja zawsze go prosze o jakas przyprawke,typowa dla panstwa danego.No i wlasnie znalazlam delikwenta;-))),ktory za niedlugo wybiera sie do Szwecji.Ja juz go napadlam.Ale...nie potrafie mu wytlumaczyc o jaka przyprawe mi konkretnie chodzi..bo juz niestety nie pamietam. Swojego czasu bedac w Szwecji jadalam smakolyki z grila wlasni...
  • Asia prosiła, żebym chociaż kropkę postawiła. Asiu, specjalnie dla Ciebie: ............................ :-) Podobno trwają "poszukiwania Gryzonia". Próbowałam znaleźć wątek, w którym by one trwały i tam się dopisać. Nie znalazłam, więc otwieram nowy. Przepraszam, że tak znikłam. Co gorsza, nie mam żadnego wytłumaczenia. Jeśli ktoś się o mnie martwił, to bardzo, bardzo przepraszam. Nic złego się u mnie nie wydarzyło, żadnych drastycznych zmian. To fakt, że grudzień w pracy miałam ...
  • kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,66065,2890836.html Ja odpowiedziałam szczerze i wyszła mi prawda... Kran.
  • ...... a do was samych nalezy ocena czy wasze uczucia ku niej sa cieple, mordercze czy nijakie .... :-)) Ja o swojej niestety nie napisze bo nigdy jej nie poznalam, zmarla wiele lat temu. Kiedys ze smutkiem opowiadalam o tym koledze a on mi na to: to fajnie masz, bo przeciez dobra tesciowa to martwa tesciowa" :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się