Forum Kobieta Teściowie
ZMIEŃ
      synowa

synowa

(6 wyników)
    • właśnie w sobotę zostałam teściową po raz pierwszy, jeszcze mam 2 córki i syna. Proszę o rady, jak wg Was powinna postępować teściowa wobec synowej. Jak czytam niektóre wypowiedzi, to powinnam chyba od razu przenieść się w zaświaty, ale ja też byłam najpierw synową i moja teściowa jeszcze żyje :). Proszę o konstruktywne wypowiedzi.
    • mam nadzieje ze was rozerwie ten watek troche:)) tylko bez chamskich dowcipow;)))))
    • Jaki będzie dalszy ciąg tej historii, pomóżcie nam przewidzieć… Nasz stryjeczny brat oszalał chyba, dlatego tak nas boli jego postępowanie. Wymagał operacji, rehabilitacji, korepetytorów, logopedów. Wujostwo wozili go za granicę, by wrócił do zdrowia, bardzo o niego dbali i bardzo go kochają. Skończył w końcu Politechnikę, rozpoczął pracę. Jest świetnym wysportowanym młodym człowiekiem, kulturalnym, oczytanym. Jest - czy był tego już nie wiemy. Poznał dziewczynę, o czym ...
    • i aż strach się bać przyszłej synowej......
    • Już drugi rok z rzędu nie byliśmy u rodziców męża na wigilii czy świętach i zauważyłam,że jesteśmy spokojni i uśmiechnięci,nie warczymy na siebie.Wizyty u nich zawsze zaczynały się od wypominania,że za rzadko przychodzimy[kazała teściowa posypywać mi głowę popiołem na znak pokuty],że się nie liczymy z nimi,że się nie zwierzamy.Przestaliśmy o czymkolwiek z nimi rozmawiać gdy usłyszałam rozmowę na pobliskim przystanku o nas,wygląda na to,że teściowie nie mają tajemnic przed obcymi ludzmi....
    • Kochani, nie mogę już czytać tych skarg na teściowe.Wpisujmy sie , kto ma dobrą,normalną Teściową, taką jak własna Mama . Żeby młode dziewczyny nie myślały, że są tylko złe Teściowe. Ja pierwsza-moje Teściwa nie była ideałem, ale tak jak moja Mama nim nie była.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się