Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      synowa

synowa

(3 wyniki)
    • Co kupić,co jest zbędne.Na co zwracać szczególną uwagę?W jakich ilościach?Zostanę babcią i chcę zakupić wyprawkę dla wnuczątka:)
    • Tak postanowiłam i koniec!Podsumowujac swe relacje z moją i obserwujac zachowania innych spisałam sobie rzeczy, które za lat 20 obiecuje zrobić, robić lub nie robić nigdy. Dodam jeszcze, ze mam syna, więc wiadomo, ze z załozenia raczej synowa ma przyszła ujrzy we mnie wroga.. 1.Dam pieniadze na prywatny szpital, żeby synowa czuła się super komfortowo w trakcie porodu 2. po porodzie wyślę jej do szpitala wielki bukiet kwiatów, nie pojawię sie osobiście 3.Zaproponuję synowej sprząt...
    • Sorry ze znowu zaczynam oklepany temat,ale musze,po prostu musze sie wygadac!!!Wyszlam za mąż rok temu.Byl to slub z powodu ciąży przyspieszony,ale i tak planowalismy malzenstwo.Mąż mieszkal 200km ode mnie i mial tam prace wiec chcac nie chcac musialam sie tam przeprowadzic.Mieszkamy blisko tesciow(jakies1,5km)w malym miasteczku.Corcie urodzilam w swoim miescie i przez miesiac bylam u rodzicow ktorzy pomagali mi w opiece nad dzieckiem.Po miesiacu pojechalam w koncu do swojego mies...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się