Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      synowa

synowa

(3 wyniki)
    • nie narzucam się, nie pytam jak tam mój synuś ię sprawue, jestem miła,ale nie do przesady, widujemy sie średnio raz na dwa miesiace i to krótko, cokolwiek jednak zrobie czuję wrogość. Dlaczego?
    • moj syn od dwoch lat ma zone, mieszkaj oboje w moim domu, ja natomiast za granica,ale czesto jestem w domu w polsce. chodzi o to ze moja synowa wyrzuca z domu moje rzeczy, np.naczynia,serwisy do herbaty itd.i kupuje wlasne,tak jaby moje rzeczy byly stare albo dziurawe,a wcale tak nie jest,bo lubie pozadne rzeczy w kuchni jak kazda kobieta.Moj syn traktuje mnie jak goscia w moim wlasnym domu :( dotad ja robilam wszystkie oplaty za mieszkanie, a kiedy powiedzialam synowi zeby zaczal ...
    • Szczerze mówiąc mój problem w porównaniu z innymi jest naprawde mały, ale chciałabym znać Wasze zdanie. Moja teściowa ma dwie synowe: mnie i Kasię. Kaskę znają od kilku juz lat, znali jak jeszcze była mała. Mnie od 3 lat. Z mążem jestesmy rok po slubie. Teściowa do mnie zwraca sie nie po imieniu: ale "synowa", do Kaski zawsze mówi po imieniu. Nie jest to az tak wielki problem dla mnie, ale jakośc tak mi dziwnie i milej by mi było gdyby mówiła po imieniu. Dodam, że teść też zwraca ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się