Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(35 wyników)
    • Kochani wygladacie super w sandalkach, bardzo mesko. Uwielbiam widok zadbanych mieskich nog w upalne dni w sandalach. Pozdrawiam wszytskich lubiacych sandalki :)))
    • Uwielbiam pulchne pośladki swojej żony. Mógłbym je całować i miętosić bez końca. Czy to już jest fetyszyzm? A jak to jest z wami?
    • ja w temacie.... - sama przyjemność!!!!
    • Uwielbiam piękne samochody i szybkie kobiety. Ktoś ma podobne preferencje ? :)
    • Wszyscy faceci to uwilebiają??flaczki, fasolka po bretońsku i golonke??? To jakis schemat??
    • no, ale tylko slownie. Uwielbiam gre slowami. Po prostu samo mi to wychodzi. Nawet jak powiem koledze z pracy, proste zdanie: "No, wloz ta wyczke do kontaktu", robi sie ciekawie :) czasami robie to celowo a czasami tak "samo" wychodzi Uwielbiam to, uwielbiam! i tak sobie zartowac mozna tylko z wami panowie :)
    • Nie wiem czy pamiętacie mój wcześniejszy wątek(miłość, faceci i łóżko przed ślubem), ale zdecydowałam się odejść od faceta.Powód znany w poprzednim wątku, ale teraz pojawił się problem z moją matką, która gościa po prostu uwielbia.Tylko P. to a P. tamto, już nie mogę tego słuchać, wiecznie mnie do niego porównuje, już nie mówiąc o tym,że nie wie nic o tym,iż postanowiłam od niego odejść.Co prawda mam gdzieś to co myśli i gada na ten temat, alemam już dość jej rzępolenia wkółko tyl...
    • czy wasze kobiety potrafią was rozczulić? tak po prostu? przeciągając się na krześle albo powtarzając swój stały tekst? czy są sytuacje, zupełnie normalnie, które kojarzycie ze swoimi kobietami, i których będzie wam brakować, jeśli kiedyś się rozstaniecie?
    • es-por-ti.blog.onet.pl/2,ID311883815,index.html
    • Są po prostu świetni i bez nich życie nie miałoby sensu.
    • ...takich fajnych,męskich z fajnymi tyłeczkami....tylko schrupać takie świeże mięsko!może być brunet,blondyn...obojetne!oby sie fajnie ruszał...ale sie rozmarzyłam!!!Są tu tacy?
    • Jak można uwielbiac... zapach intymny? Mój facet szaleje na jego punkcie, a mnie jakoś niezręcznie, gdy tak zachwyca się czymś , co dla mnie...może nie tyle jest odrażające,ale na pewno nie piękne.:/
    • akurat mój obecny tak sie nazywa-ale nie tylko dlatego.. znam kilku innych i sa genialni...a do tego kazdy to kawał przystojniaka.... czy Wam to imie tez tak wspaniale sie kojarzy, nie znam Roberta którego bym nie lubiała.... Robert=równy gosc....
    • co mnie nakręca. Ide np do klubu poznaje dziewczynę konczymy w moim domku. Zostaje wpisana do notesiku co jakiś czas sie do niej odzywam bawie sie ale nic wiecej. Czasem udaje się że chce sie dłuższego związku i bawi się z kilkoma partnerkami na raz. Oczywiście to jest całkiem wyczerpujące i to głównie finansowo:))) Kobiety sa jednak naiwne i to jest najpiekniejsze. I proszę żeby panie nie pisały nic pod tym watkiem bo uż sie spodziewam pisania bzdur w stylu "to ty jestes wykorzys...
    • Nie mówię tu o alkoholixmie, hektolitrach piwa czy wina. Lubię np zdegustować się czym w postaci- 3 kieliszki wina lub piwo np Warka Strong a potem od razu wsoczyć z nim do łózka. To chyba nie jest jakaś wielka dewiacja, ponadto pomysłów mam więcej i on jest zadowolony...
    • Po prostu musiałam to napisać :-))) Teraz możecie po mnie jechać, i tak nie będę tu zaglądać :P Pozdrowienia:)
    • gdybyscie byli w postaci plynnej , bralabym codziennie kapiel i wlewala Was sobie do wanny by sie w Was moczyc...
    • Takie jaki miał na głowie david beckham, dodam ze david beckham nie jest moim idolem, ale taka fryzurka zawsze mi sie podobała. Jesli masz irokeza odezwij się do mnie! paaaa :)
    • Npo po prostu nie moge sie powsytrzymac ide ulica na imprezie nikt mi nie umknie:)ale ich nikczemnie nei wykorzystuje jak to maja w zwczaju niektorzy mezczyzni(patrz pare postow nizej)to chyba lepiej :D
    • Chociaż mam już 20 lat, to jestem nowincjuszką w sprawach damsko-męskich. Ale w tę sobotę mam randkę z super facetem, który zaprosił do kawiarenki... No i co ja mam mu powiedzieć? Że bardzo mi się podoba i jest taki męski? Proszę, podajcie KOMPLEMENTY jakie faceci chcieliby usłyszeć od kobiety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się