Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(26 wyników)
    • Strasznie kocham ogladac horrory. Oczywiscie budza we mnie strach. Czy jestem normalna? :)
    • sa super to ich poczucie estetyki, smaku i inteligencja nie to co zalane wasate chlopy w szarych skarpetkach z dziurami na palcach chyba chce byc jednym z nich? czy sa jakies zapisy? strona internetowa? nie ale powaznie wspolpracuje, rozmawiam i zastanawiam sie w jaki sposob preferencje seksualne wplywaja na psychike bo faktycznie wiele osob z tej "nacji" jest artystami jakby mieli zwiekszony poziom odczuwania? staram sie byc artysta i dobrze sie z nimi rozumiem takze mam pozytywne...
    • co prawda nie wiem do konca za co, ale jednak - fakt jest faktem !!!
    • Chociaz ja jestem juz dorasla kobieta, na nic mi nie pozwala, ogromnie neguje wszystkie decyzje, wrecz uzywa przemocy psychicznej,nietoleruje, itd. natomiast siostra ktora jest odemnie o 10 lat mlodsza moze wszystko. Ma z nia swietne relacje wiec nastawila ja przeciwko mnie! I teraz pytanie...relacje ojca z matka sa podobne jak relacje ze mna, nienawidzi go, nie moze zniesc, juz dawno nie sa malzenstwem, mecza sie tylko pod wspolnym dachem! Pamietam ze dawno temu matka miala koc...
    • To nie miłość do literatury A.C. Doyle'a , ale do forumowego błazna i prześmiewcy, dzieki któremu każdy dzień można zacząć i zakończyć nową porcją radosnego śmiechu:))) Ten facet, jest uosobieniem moich niespełnionych marzeń o dewiancie doskonałym i chociaż znałam już schizofrenika i perwersyjnego psychopatę, żaden z nich nie mógł dorównać filarowi fp, jakim jest wspomniany pies.....
    • wypukłe, jędrne, kształtne, seksowne.. To... chyba najbardziej mnie "bierze" A Was?
    • lubimy nic nie robić, ale kawke z ciasteczkiem jak najbardziej, ploteczek nie lubimy, nasza blekitna krew i te niebieskie oczy co mamy robić, no co?
    • jestes swietny:))))))))))))))))))
    • Zaplace wszystkim, zeby cie zniszczyli. A ja bede twoim jedynym wybawicielem...:) luty
    • Zaparzylem. Express zabulgotal, wyplul zawartosc i nie powiedzal - perdone. dalem mu w dzioba. Jeknal, usmiechnal sie i poszedl zlozyc wniosek o emeryture. Stoj, kretynie - krzyknalem. Alimenty nie splacone, dzieci glodne, pracuj i kwicz. Robi sie szefie - steknal. Ale bez orderu Lenina dalej nie jade. Zalatwie Ci ten zlom - odburknalem. Pod warunkiem, ze przetkasz mi rure kanalizacyjna. Jasne - krzyknal usmiechniety. Co mamy dzisiaj na obiad? Zabie udka w galarecie - triumfowal...
    • Czy mozecie mi wyjasnic,co ma na mysli mezczyzna ktory mowi kobiecie:"Uwielbiam Cie,kocham Cie ale nie jestem w Tobie zakochany ......"
    • Cytuje Cie z watku o pozytywnym mysleniu: "Ja mysle, ze to zamiana jednej iluzji na druga. Przyznam, ze swiat wokol mnie jest inny, gdy mysle pozytywnie, ale wyglada mi to na oklamywanie samego siebie.Z kolei negatywne spojrzenie jakby przyciaga negatywne wydarzenia i znowu kolejna iluzja sie tworzy. A ja bym chciala poznac PRAWDE.Wiec jak zmienic swoje myslenie, zeby poznac prawde? Raz myslec tak a raz siak ? Wiem, ze i tak jej nie zglebie, ale moze sie do niej zblize ? I n...
    • Uważam się za lepszą od całego towarzystwa. Wywyższam się. Zadzieram nosa. Jestem wyniosła i zimna. To są opinie, jakie wielokrotnie słyszałam na swój temat. Pierwszy raz w podstawówce. Byłam dość dobra z angielskiego, więc po lekcjach czasem ktoś do mnie podchodził, żeby coś mu wytłumaczyć. Jedna z takich dziewczyn, Kasia, zwierzyła się potem koleżance (a ta koleżanka w sekrecie powtórzyła to mnie), że chodzi do mnie na te „korepetycje”, ale nie lubi tego, bo ja tak zadzi...
    • uwielbiam dopier....ludziom na interku i chyba nigdy nie przestane, no chyba ze strace dostep do kompa. Tak jestem zakompleksionym smarkaczem i dopier...innym sprawia mi przyjemnosc.
    • Wrażliwym chłopakiem. Wierzę w jego szlachetność. Kto jest innego zdania, zapraszam do dyskusji.
    • No dobra, ja sobie idę a Wy napiszcie proszę kto z Was lubi świeżość. Np. Ja lubię -jak kąpię się w wannie - żeby ciągle leciała świeża woda z kranu do wanny. Poza tym lubię jak wpada świeże powietrze przez okno. Poza tym lubię jak ktoś jest świeży czyli czysty (tak na oko). Lubię świeże bułeczki - co wcale nie jest takie oczywiste- bo znam jedną dziewczynę, która lubi czerstwe bułki i chleb. Lubię świeże spojrzenia na sprawy tzn. nieskażone czymś tam. Ooo i lubię ciągle świeże ...
    • laski(15)

przyznaje wobec calego romantycznego i wybitnie duchowego, kobiecego gremium: uwielbiam ogladac sie za babkami, uwielbiam patrzec na zdrowe, sprezyste, podskakujace posladki i sprezyste cycki :), to po prostu czysta przyjemnosc i radosc dla oczu faceta, mmmmm opalone, zgrabne i gladkie nogi to jest to! a najlepszym prezentem sa wlasciwe proporcje calosci, seksownie i z gracja poruszajace sie chodnikiem, i naprawde wole to niz dekadenckie lkania pod balkonem julii ave laski ;)
    • juz nie wiem co mam robic i myslec...nie przejmowalam sie tym jeszcze kilka dni temu, ale teraz...jestem z moim ukochanym 3 latka i bardzo sie kochamy - wiadomo, raz lepiej raz gorzej....ostatnio mamy maly kryzys, ale jak zawsze uda nam sie go zwalczyc...moim problemem jest moj kolega z pracy, ktorego widuje codziennie...na poczatku zaczelo sie tylko od spojrzen, ale powoli to idzie w zlym kierunku...facet mi sie strasznie podoba...caly czas o nim mysle, nie moge pracowac przez ni...
    • czlowiek "zaczytany" new age farmazonami, ktore to przelewa na komputerowy ekran ... o ile znam zycie, juz niedlugo mu to przejdzie ... wyleje co musi wylac i spowaznieje ... sorry luty, ale za bardzo Cie znam ... on zwyczajnie sie uczy pouczajac innych ... Imagine.
    • Dziś posprzątałem swój zewnętrzny mikroświat czyli swój pokój. Powyrzucałem niepotrzebne rzeczy, poskładałem , pochowałem to co trzeba. Poustawiałem tak aby było wszystko równo, symetrycznie, tak aby, nadać układowi przedmiotów jakąś harmonię. Gdy to już wszystko zrobiłem usiadłem zadowolony, że odzyskałem nad tym wszystkim kontrolę. Moje zadowolenie i spokój nie trwały jednak długo, dość szybko zakradł się do mego serca lęk i niepokój, bo o to zdałem sobie sprawę, że kontrolu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się