uwielbiany

(19 wyników)
  • haha ale dzis zyta rozstawiala Michala po katach:) "tobie nie jest potrzebne dziecko bo juz je masz";)))))
  • - kazda kobieta z kazdym mezczyzna w tym serialu miala przynajmniej jeden romans, slub, dziecko - nigdy nie ma pewnosci kto jest ojcem danego dziecka, badania genetyczne mozna bez problemu sfalszowac, poza tym zawsze po latach moze sie zglosic "prawdziwy" tatus - nigdy nie mozna byc pewnym, ze ktos kto umarl i zostal pogrzebany nie pojawi sie cudownie ozywiony za pare odcinkow - niemozliwym jest narysowanie drzewa genealogicznego Forresterow. W tej rodzinie ojciec i jego synowie ...
  • Krowa zasze się musi wszędzie wpieprzyć z tymi wielkimi cycami, chociaż nie jest mile widzina, nie zapraszają jej (zupełnie jak niektórzy ludzie w życiu), zawsze jest biedna i pokrzywdzona ... Kurczak często jej ulega, bo przecież głupim się ustępuje...
  • codziennie ogladam, ciekawe tematy, goscie. Najbardziej jednak (mówię szzcerze) podobają mi się wpadki prowadzących. Najśmieszniejsza jest Agata Młyanrska i jej minki. Po prostu jak ją oglądam to boki zrywam!!Nie wspominając o tym jej partnerze (taki zawasze poważny) czy też Dorotce Welman!
  • Pani Stankówna świetnie gra postać Pani Ludwiki. Uwielbiam ją! Szczególnie ostatnio za wątek z sąsiadem i pocałunkiem, jak się żaliła Agnieszce...
  • Czy ktos kupuje przyjaciół w gazecie. bo mnie 2 i 3 seria nie chodzi na dvd, niewiem czy mam felerne egzemplarze czy co bo na komputerze chodza.uwielbiam ten serial.pozdrawiam
  • Jest tutaj ktos, kto lubi ten serial.Mimo ze powtarzaja go setki razy jakos moge ogladac go na okraglo.Niektore sceny,dialogi sa zabawne.Zwlaszcza z udzialem Zubka.Macie jakiegos swojego ulubiongo bohatera z tego serialu.Dla mnie to byl Zubek.Uwielbialem jego dialogi z majorem m.in o praniu i jak probowal sie wymigiwac od pracy.A takze Zubek na imprezach towarzyskich.Bardzo fajna postacia byl tez porucznik Jaszczuk.Szkoda ze pozniej nie powstala seria z Jaszczukiem w roli glownej.Np." Poruczn...
  • Do większości seriali made in poland - tych z ostatnich lat - podchodzę z przymrużeniem oka i tak jak np. mam niezłą zabawę (czasami można to nazwać zlewem) podczas oglądania MJM, Klanu itp rodzimych produkcji, tak w przypadku Kliniki od pierwszego jej odcinka jestem autentycznie w tym serialu zakochany!!! Na początku myślałem, że to będzie tylko zauroczenie, taka chwilowa fascynacja, bo coś pewnie za 2, 3 odcinki się - delikatnie pisząc - spieprzy, ale w tym przypadku akurat - im...
  • To wspaniała wiadomość dla miłośników serialu "Ranczo". Niebawem rozpoczną się prace nad realizacją kolejnej części tego uwielbianego przez widzów serialu. Cieszą się również aktorzy. Szczególnie Cezary Żak (48 l.), który lubi swoich bohaterów, czyli księdza i wójta. - To przyzwoity serial i nie mam problemu, że jestem z nim kojarzony - zachwala swoje role aktor. Rozmowy nad kontynuacją serialu już się rozpoczęły. Nie wiadomo tylko, kiedy ruszą zdjęcia. - Wszystko jest w fazie przyg...
  • Uwielbiam go, jest suuuuper meeeega przystojny!! Wpisujcie się jeśli też jesteście jego wielbicielkami. Zbieram jego zdjęcia - niestety ostatnio nie ma ich zbyt wiele od kiedy odszedł z serialu;-( Ale ale... tajne info dla Julki - widziałam jego zdjecie z autografem na licytacji na ebay.pl- sprawdzimy ktora go bardziej uwielbia???;-))) cgi.ebay.pl/Zdj-cia-z-autografami-bohaterow-serialu-M-jak-Mi-o_W0QQitemZ130006525706QQihZ003QQcategoryZ41169QQrdZ1QQcmdZViewItem
  • Co sądzicie o tym serialu? pl.wikipedia.org/wiki/Sześć_stóp_pod_ziemią www.filmweb.pl/Sześć+stóp+pod+ziemią+2001+o+filmie,Film,id=89546 www.hbo.com/sixfeetunder/ www.imdb.com/title/tt0248654/ Niestety chyba nie ma żadnego forum polskiego ani strony fanowskie, co jest dziwne. Większość tego typu ameryk. serii ma... Ja osobiście uwielbiam ten serial, najlepszy jaki widziałem.
  • Na Hallmarku leci powtórka, uwielbiam ten serial. Fajnie mi się ogląda te angielskie uliczki i domki, tym bardziej że trochę tam mieszkałam. Chyba teraz zaczynam tęsknić...
  • :-D Chcę więcej!
  • Patrick Swayze (†57 l.), aktor, tancerz, choreograf, we wrześniu przegrał walkę z rakiem. Ostatnią rolę, doświadczonego agenta FBI, Charlesa Barkera zagrał w serialu "Bestia". Już od niedzieli będziemy mogli oglądać go w telewizji Polsat. Tajny agent FBI Charles Barker działający w Chicago dostaje nowego partnera Ellisa Dove'a. Główny bohater nie wie, że ten z pozoru nowicjusz jest podwójnym agentem. Musi przeprowadzić śledztwo w sprawie dawnej działalności Barkera. Patrick ...
  • Czy ktos ogladal? Wg. mnie jest super. A jak wam sie podoba?
  • Sagi(5)

Pamięta ktoś Sagę Rody Palliserów? I Glencorę? Bywają tu w ogóle takie roczniki? A wcześniej była Saga Rody Forsythów... I francuskie sagi - Panie na Mogadorze, np. Pamiętacie?
  • Najlepsze odcinki byly Z Beatka, dziewczyna Grzesia. A teraz ta Zaneta. To jest nieludzkie ja pokazywac. Beato wroc!
  • To najbardziej odjazdowa i pokrecona babka!!!Serial byl super..I Ziolko cudowny...Kurde mogliby znow puscic ten MEGAHICIOR(jak dla mnie)!!Caly tydzien czekalam na ta godzinke w Polsacie ,a teraz to jakies samie kichy leca...
  • Ludzie, pamiętacie ten serial? Idą na "2" powtórki... Lubicie to może? Chama Borewicza, Zubka...? I ta PRLowska rzeczywistość! Cudo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się