Forum Z archiwum Zwierzęta
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(40 wyników)
    • a szczegolnie takie ktore jej fajnie chrupia. no to jej daje z radoscia ale ona nie zna umiaru i tak moglaby zjesc na ten przyklad cala papryke lub ogorka, pomidorami tez nie gardzi. tzn wcina wszystko co akurat jestem w trakcie przygotowywania, potrafi nawet wsunac reszte salatki z pomidorow i cebuli:) ziemniaki tez uwielbia, a jak widzi rzodkiewki to dostaje amoku. i tu moje pytanie, czy aby jej to kiedys nie zaszkodzi taka surowizna?
    • Miałam szczura,który był bardzo oswojony.Był miom przyjacielem.Był...:( Odkąd mój chłopak podarował mi szczurka na urodziny pokochałam te niezwykle mądre i inteligentne zwierzątka.Co wy sądzicie na temat szczurasków?
    • Na podworku mieszka para. Maja owczarka niemieckiego. Jego Pan drze sie na niego i czesto bije tak ze pies skomli. Pies jest super posluszny i zapatrzony w Pana. Najwyrazniej go uwielbia. Zona jest probuje psa bronic jest delikatna z nim - pies jej nie slucha. Slyszalem takie prostackie teorie, ze pies lubi osobe ktora go bije !(?) Czy to mozliwe? (Wiele skarg bylo do policji na tego faceta)
    • jak sie bawic z kotem oprocz rzucania pilka i sklaniania do polowania(np pod koldra;))Mam dwa ale nie wiem czy moze im sie nie nudzi czasem.Z psem to wiadomo co robic ale jak sie z kotami bawic?:] dzieki
    • mam mieszane uczucia co do tej superzabawy z psem; snupek moze i uwielbia te zabawe, ale gdyby woda nie byla wystarczajaco gleboka, to niechybnie skrecilby kark; nie wiem... ja nie ciskalabym swoim psem w ten sposob; www.gazetawyborcza.pl/52,75833.html?str=1&i=21
    • Po osiedlu na ktorym czesto bywam chodzi piatka dziewczynek beagle: sa towarzyskie, kontaktowe, "rozmowne", rezolutne, cudownie bezczelne. Ich panstwo mowia do nich jak do dzieci, co napewno sprzyja rozwojowi pieskow. Jestem wielka fanka tej rasy. Chetnie poslucham historyjek o beagle.
    • Czy macie jakies pomysły na zabawy z kotem? chce każdego dnia poswięcac trochę czasu na wspolna zabawę. Moja kicia uwielbia biegać za rzucaną myszką (oczywiscie zabawką...;-))szukać mnie jak się schowam..., "atakować" patyczek pod gazetą. A Wasze kocie pupile? Może zapozycze jakiś pomysł. Będę wdzięczna za propozycje zabaw.Pozdrawiam
    • boshe, moj kot wlasnie wpiernicza swiateczne ciasto, z orzechami...........
    • Husky(4)

Poniewaz uwielbiam te psy chcialabym sie zapytac czy skoro nie mam domu, tylko mieszkanie moglabym kupic takiego psa(chodzi mi o pomieszczenie bo wiadomo ze trzeba z nim wychodzic na dlugie spacery, zeby sie wybiegał).Jeszcze jedno pytanie...czy te psy rzeczywiscie maja taka tendencje do uciekania?Co zrobic zeby temu zapobiec...?z gory dzieki
    • Witam moja siostra za 2 tyg. obchodzi swoje 13 urodziny i mówiła że bardzo chce jakieś zwierzę terariowe... Tak się składa że mam akwarium 25l i zastanawiam się nad zwierzakiem dla niej... Rybki odrazu odpadają, interesują mnie głownie gady...(on je uwielbia) a przede wszystkim żółwie lądowe... czy jest jakiś mały żółwik dla którego wystarczy takie akwarium...odp. i podajcie tez propozycje innych zwierząt
    • jakas pani nagadala mi,ze od tego cos sie moze pieskowi stac,mam jamniczka:-) ktory uwielbia gotowana watrobke wiec prosze napiszcie jak to jest -czy sa jakies ograniczenia itp
    • Tak sobie po prostu chcę napisać o swoim kocie :) Uwielbiam: - gdy przychodzi do mnie jak jestem smutna i kładzie mi sie na kolanach - gdy urządzą sobie wyścigi z moim psem - gdy obserwuje rybki w moim akwarium (zakrytym - oczywiście) i kombinuje jakby sie tu dostać - gdy grucha do ptaków za oknem - gdy kładzie się na biurku na ważnych papierach i daje mi znać, że czas już odpocząć - gdy przybiega do drzwi kiedy mąż wraca do domu - gdy śpi na kaloryferze zwisając połową ciała (wyg...
    • Do lata jeszcze daleko, ale ja już o nim intensywnie myślę, może dlatego, że już dwa lata nigdzie nie byliśmy. Chcielibyśmy wyjechać z psem na Półwysep Helski, bo obiło mi się o uszy, że są tutaj plaże dla psów, tzn. takie, gdzie psy są mile widziane. I tutaj pytanko do Was, czy byliście tam i widzieliscie takie plaże? Czy są rzeczywiście? (Podobno są specjalnie oznakowane). I jeżeli są, to w którym miejscu półwyspu? A może macie jakieś namiary na fajne, nie za drogie kwatery, ocz...
    • podobno nie moze cebuli, czekolady, ziemniakow i chyba pomarancz
    • Mam pieska małej rasy, który niedługo ukończy 1 rok. Chciałabym mu sprawić jakiś naprawde fajny prezent, z którego by się ucieszył, jednak nie mam żadnego pomysłu. ( Chcę żeby to pies się cieszył, a nie właściciel gdyż wierzę, że psy też mają uczucia. Jeżeli uszyję mu np. śliczny strój klałna to jego radość napewno będzie "ogromna" )
    • Witam wszystkich kotolubow, Mam pytanie - czy to normalne, ze kot nie boi sie wody? Wrecz przeciwnie - wystarczy zostawic drzwi do kuchni lub lazienki otwarte - on juz tam jest (najchetniej uklada sie w umywalce, najlepiej, zeby woda ciurkala prosto na grzbiet). Uwielbia pic wode prosto z kranu (tej, co stoi w miseczce nie ruszy za skarby, chociaz zawsze swiezo zmieniana). Gdy ktos z rodziny bierze kapiel - kot dostaje amoku. Probuje pluskac lapami powierzchnie wody (najlepij, ...
    • Nie lubie jamnikow! Takie to zwierze glupie i tchorzliwe!
    • Uwielbiam charty, uważam je za najdostojniejsze psy :). Miałam kiedyś Charta rosyjskiego - Borzoia. Jeżli są jeszcze jacyś miłoścnicy tych psów to zapraszam do rozmowy :) pozd. Felice
    • Ma 2 lata, ale wczesniej tego nie zauwazylem. Przypadkowo dobral sie do takich zwyklych (zakonserwowanych solanka oliwek). Amok, potem porwal nakretke wylizal ja, wycieral sie w dywan jakby odbilo. Jesli juz lubi takie przysmaki to jakie oliwki mu dawac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się