Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(14 wyniki)
    • - Sen Nocy Letniej, - zieleń w każdej postaci na parapecie zielonośc doniczkową w grudniu szczególnie, - obserwować kolory wschodów i zachodów słońca, - błogi spokój po pracy w końcu tygodnia, - kolory tysiąca tęcz w kroplach rosy, - usiąść leniwie letnim wieczorem i kontemplować życie płynące obok, - sosny wiosną głośno strzelające otwierającymi się pąkami i ich zapach, - hałdę liści w parku, - kolorystykę impresjonistów, - pierwszy śnieg, - obecność drugiej duszy lubiącej podobn...
    • Nawet dosyć atrakcyjnym facetem, który chce jej zapewnić atrakcyjne życie i dać wszystko. Czy jest to wyjątkowy pech i należy szukać dalej?
    • i kasztany w kieszeni, ale zawsze ale to zawsze... zakochiwałam sie zimą;-) ciekawe dlaczego?;-)
    • Uwielbiam(38)

Uwielbiam słuchać Rynkowskiego...Tak mnie mile nastraja. Akurat leci w radiu :-)
    • jest 8.30, jestem w biurze. W domu nie zdążyłam zjeść śniadania a przede mną na stoliku stoi świeżutko zrobiony twarożek z pomidorkiem i cebulką oraz chrupiąca kajzerka z masłem. Zanużam widelec, a ślinka mi aż cieknie, wchodzi mój kolega z pracy (Hiszpan) i pyta patrząc na moje śniadanie z wyraźnym obrzydzeniem: - Masz zamiar to zjeść _na śniadanie_ ???!!!! Nie wiem czy śmiać się jeszcze czy już płakać... (aha, mądrala je na śniadanie paczkę delicji szampańskich)
    • już nie pamiętam tytułu tego filmu, który po raz kolejny był powtarzany na którymś z programów tv, ale ONA... to byłam ja. zmiany (drobne) w scenariuszu..... i ten film był właśnie o mnie i mioch OFIARACH!!!!! facet, który mi sie spodoba i do czegoś między nami dojdzę....on nie mo że potem tak po prostu odejśc, nie może i już!!!! bo ja go niszcze, krok po kroku, nawet po wielu miesiącach...aż znajduję następnego. Jestem wampirem
    • Mam 31 lat niedawno poznałem dziewczynę ma 18 lat i chłopaka.Ostatnio po kłutni z nim układałem ją do snu.Jest moją najlepszą przyjaciółką.Wielbiam patrzeć na nią podczas snu, wygląda jak aniołek jest taka słodka, drobnutka i niewinna.Mógłbym to robić godzinami.
    • dosiasc takiego, jasnego, slodkiego, niewinnego (lub o niewinnym wygladzie)i hajda w step!!!!!
    • Hallo, hallo :) Czy tą drogą uda mi się zaprosić jakąś sympatyczną młodą damę, która podobnie jak ja uwielbia klimaty lat 70-90 i da się porwać na parkiet w dowolnym klubie w Wawie - powiedzmy w środę w następnym tygodniu ? Chciałbym po prostu potańczyć jak starożytni Rzymianie ;) - w parze, zaimprowizować coś a'la Saturday night fever...:) Ja - podobno przystojny, wysportowany facet, takt i kultura gwarantowana :) Pozdrawiam serdecznie - kontakt via mail
    • Cóż...kolejny, samotny wieczór bez tej jedynej...
    • A ja będę twym aniołem, Twą radością, smutkiem, żalem, Będę gwiazdą na twym niebie, Będę zawsze obok ciebie. Jak wytłumaczyć tobie mam, że jesteś wszystkim tym, co mam tym co jest dobre i co złe uwierz tak bardzo... Jak wytłumaczyć tobie mam, że jesteś wszystkim tym, co mam tym co jest dobre i co złe uwierz tak bardzo... Kocham Cię... A ja będę twym aniołem, Twą radością, smutkiem, żalem, Będę gwiazdą na twym niebie, Będę zawsze obok ciebie. Śpij zamknij oczy śnij, śnij....
    • Astralne rendez vous Nie było Ciebie, a ja czekałem... Zmoczony deszczem, chory tęsknotą. Liczyłem krople tnące kałużę, Zeschniętą ziemię, zmieniając w błoto. Patrzałem wokół, Ciebie szukałem... Wszak mi tę jedną noc obiecałaś. Wiatr opętany przepędził burzę, A Ty najmilsza nie przyjechałaś. Samotnie siedzę, mając w marzeniach Odległe chwile razem spędzone… Wiem, że nie mogłaś dzisiaj być ze mną. Tak nam to widać było sądzone. Powtarzam słowa, co w mych w w...
    • Ponieważ ostatnio jestem nie w sosie, to by poprawić humor zakochałabym się nietrwale w kimś. A dlaczego nietrwale? Bo to forum jest o uczuciach trwałych i nietrwałych a ja jestem bardzo zmienna. Nie będę zachęcać, bo jestempiękna, młoda i bogata. A i kłamię jak najęta. czort
    • Mam 35 lat i od wielu lat żyję z kobietą którą kocham. Od kilku miesięcy mam nową koleżankę w pracy która nie jest wcale atrakcyjna i nie podoba mi sie wcale ale uwielbiam z nia rozmawiać na dowolny temat. Ona ma wszystko to czego mojej żonie brakuje. Interesuje się litaraturą SF, uwielbia oglądać baśnie i jest prawdziwną fanką gwiezdnych wojen za co moja żona mnie wiecznie wyśmiewa mówiąc traki stary a taki dziecinny i głupi. Zdaje mi się że sie powoli w niej zakochuję i to bez j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się