Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(49 wyników)
    • troche w odpowiedzi na watek "nie uzywam", ktory jest z jednej strony sluszny ale z drugiej troche pesymistyczny, zakladam ten aby wyliczyc te wszystkie kosmetyki ktore po prostu uwielbiam pasjami i jak mi ich zaczyna brakowac odczuwam lekki niepokoj no wiec pieniste mydla pianki i olejki do kapieli paste do zebow z tea tree oil rozne kremy i mazidla do ciala na "po kapieli" szampon rumiankowy pianki i scruby do mycia twarzy toniki do twarzy umiarkowany nawilzacz k...
    • Ja jestem wielkim zwolennikiem POńczoch. rajstopy na śmietnik
    • wrrr, ale to urocze .A wy jakie szczegoliki lubicie ?
    • uwielbiam wąchać kosmetyki :) i nie mówię tu tylko o perfumach - szampony, balsamy, odżywki, no wszystko co może (i powinno!) ładnie pachnieć. przy półce z kosmetykami, zanim coś wybiorę, potrafię spędzić pół godziny i przewąchać wszystko po kolei :) i potem te uczucie - gdy moja skóra/włosy tak cudownie pachną, mmmmm... bezcenne :) jakie są wasze ulubione kosmetyki ze względu na zapach właśnie? moi ostatni dwaj faworyci to balsam do ciała AA z masłem malinowym i balsam do włosów Ce-Ce...
    • Dziewczyny, ja to mysle ze czasami jestem uzależniona... lubie sobie pojsc do drogerii czasem, poogladac kosmetyki, zobaczyc co jest nowego, poczytac sklady, etykiety, ponapawac sie samym wyglądem .... i oczywiscie kupic cos przy okazji. Zauwazylam ze po prostu uwielbiam kosmetyki. Zadne ciuchy nie robia na mnie takiego wrazenia :) BYwa ze spedzam w drogerii nawet pół godziny! - dluzej siedze wylko w ksiegarniach :D Nie wiem czy tylko ja tak mam, czy to przypadłość kobiet w ogóle?
    • ...to forum, bo tyle razy zdarzyło mi się kupować buble kosmetyczne (niestety jestem bardzo podatna na reklamy i uparcie wierzę, że cera kobiety na zdjęciu reklamowym jest tak piękna po użyciu tego właśnie specyfiku - ratunku), a po przeczytaniu opinii na temat niektórych kosmetyków, które właśnie zamierzałam kupić albo mi się odechciewało, albo wręcz przeciwnie - napalałam się jeszcze bardziej. Oczywiście wiem, że zadowolenie z danego preparatu to indywidualna sprawa, ale jakoś b...
    • Stosujecie aromterapię, olejki eteryczne itp. Ja zaczęłam i jestem w pozytywnym szoku:) Te produkty są świetne, serio poprawiają samopoczucie i czuję się po nich rześka i wypoczęta, Szczególnie jakieś płyny do kąpieli Pollenaaroma, albo olejki cytrusowe:)A wy? Używcie?
    • nie chodzi mi o info co w tej chwili pałaszujecie ale jak się na codzień odżywiacie. Ziemniaczki i kotlecik czy może surówka jakaś, sernik błyskawiczny na zimno czy może tiramisu w kawiarence, pałaszujecie batoniki, rogaliki, białe pieczywo itp.?
    • jakie kosmetyki do opalania stosujecie,aby się nie poparzyć,tylko uzyskać ładną opalenizne?
    • Zawsze się zastanawiałam, kim są osoby, które się tu pojawiają. Ile macie lat, skąd jesteście? Co robicie, macie facetów, dzieci? Ale szczerze!!Ja jestem z Wrocławia, mam 25 lat, jestem od dwóch lat w związku i wygląda na to, że na długo, kończę studia, dorabiam w biurze. Lubię się bawić, ale mam na to coraz mniej czasu i sił:)
    • Uwielbiam ten zapach,ale niesety jest za drogi jak dla mnie...:( ale! czytalam gdzies w necie ,ze jest w drogeriach baaardzo podobny zapach za ok. 60zł, a nazywa sie cos Cafe...no wlasnie ,nie znam dokladnej nazwy bo ta osoba nie pamietala...blagam o pomoc, jesli wiecie co to za perfumy...Dziekuje:*
    • chciałabym kupić perfumy z nutką piżma, drzewa sandałowego... nie słodkie... takie niepospolite :) w stylu crystal noir, alien... czy ktoś podsunie jakąś nazwę ? :)
    • dosyc mam tego blondu !! Podobaja mi sie brunetki, rude, miedziane, brozowowlose, wszystko tylko nie ten wszechobecny blond !!! Blond jest juz nudny, przy takiej ilosci blondynek dziewczyny zmieniaja sie w szare mysze, chcac nasladowac to co zobacza w mtv czy viva mamy na ulicach same J Lo i Spearsy, pol miasta lazi w jednym modelu butow i spodni, te same czapki no i te blondyny. Takie papugowanie wogole jest bee a faceci tez sie szybko nudza. Dawno nie spotkalam na ulicy tajemnic...
    • Natknęłam się na ten podkład niedawno w Douglasie,wypróbowałam na wierzchu dłoni i absolutnie się zachwyciłam - kryjący a lekki,nie widać go na skórze,rozprowadza się jak marzenie, po prostu cud jakiś. Do tego SPF 15 i cena nie aż tak powalająca - 125 zł.Niestety obsiadły mnie konsultantki i zaczęły doradzać odcień, więc szybko się wycofałam, nie prosząc nawet o próbkę. Znacie ten podkład, czy to jakaś nowość? Na stronie Clarins nie ma go w nowościach, na Wizażu nic o nim nie pi...
    • czy polecacie krem po oczy- kojący- Bio Specific Active Sensitive- yves roche?chodzi mi o opuchlizne pod oczami oraz o nawilżenie okolicy oczu. czy jest faktycznie skuteczny??prosze o porady, pzdr,bunia
    • Uwielbiam ten zapach, niestety "gryzie się" z używanym przeze mnie serum antycellulitowym Eveline - oba zapachy oddzielnie są super ale Light Blue na serum daje efekt jakiś taki gryząco przypalony :/ Czy szanowne użytkowniczki Light Blue mogłyby mi polecić jakiś niedrogi (do 25zł) ujędrniający balsam do ciała który podkreśla a nie przekreśla zapach perfum?
    • ja chyba jestem taką, jestem bbbb blada, a ze słoneczka jak na lekarstwo to tylko balsamy na razie mi zostaja ( solarium nie uznaję)i tu problem- trzeba codziennie sie smarowac, przy pierwszej butelce nawet mi sie to podobałlo, ale teraz dostaje odruchu 'uciekac!' jak poczuje zapach tego balsamu. chcialam rozpocząc kuracje ujedrniajaca i jak to zrobic? przeciez nie zyje po to by sie smarowac 3 razy dziennie i odczekiwac az sie wchlonie i zgubi woń, och! a jak robie sie blada, bo juz m...
    • Mam nadzieję, że nie popełniłam dużego błędu. Ostatnio krążyłam wokół niego dobre kilka lat temu, ale odpuściłam, a obecnie zapachu prawie nie kojarzę. Ponoć wycofany ze sprzedaży więc zaryzykowałam w perfumerii internetowej. Uwielbiem DV Diora, więc i ten zapach powiniem mi pasować. Opinie posida generalnie pozytywne, ale mimo to obawiam się czy nie będę nim psikać w toalecie... Jeśli ktoś zna niech pocieszy...
    • Gdzie najczęściej malujecie paznokcie? Dom, praca, środek transportu? I jak długo Wam to zajmuje? Ja mam różnie - zazwyczaj w domu, wieczorem przed tv i wyrabiam się w 10 min. (+ schnięcie). Czasami maluję w pracy, ale zdarzyło mi się również w pociągu (sama w przedziale). Jak to się ma do Waszych zwyczajów? :)
    • Uwielbiam te kosmetyki!!Szczególnie kolorówkę. Pudry, fluidy, cienie, błyszczyki, pomadki!!! Dla mnie jest to najlepsza klasa!!Żaden grosz wydany na te rzeczy nie jest zmarnowany (w przeciwieństwie do nijakiego Lancoma, przeciętnego Diora o zawyżonych cenach, krzykliwego a naciąganego Versaace, jako-takiego Chanela i średniastej Heleny Rubinstein) Co Wy na to?? Zgadzacie się czy na stos mnie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się