Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(49 wyników)
    • Witam, Czasami zastanawiam się, czy ze mną wszystko w porządku. Chodzi o seks. Chodzi o to, że uwielbiam seks. A przede wszystkim lubię ten ostrzejszy – uwielbiam kochać się analnie(ale mocny anal), uwielbiam gdy partner daje mi mocne klapsy, uwielbiam jak jestem związana i można ze mną wszystko zrobić, uwielbiam gdy partner wkłada mi całą dłoń do pochwy itp. i mogłabym jeszcze wymieniać ale już nic nie napiszę jestem ciekawa co macie do powiedzenia
    • ja wprost jestem uzalezniona!, tez lubicie toffi?
    • ten artykul zaczyna sie stwierdzeniem...kobiety rowniez czerpia przyjemnosc z porannych pieszczot...coz za odkrycie roku! I ze u faceta testosteron jest wtedy wyzszy. Nie tylko u faceta, u kobiet rowniez. Nie wiem co to jest,ze z babek robi sie jakies dziwnie skomplikowane istoty. Sa kobiety ktore lubia seks po przebudzeniu. Co w tym takiego odkrywczego?
    • uwielbiam usługiwać męszczyżnie w łóżku bo bardzo mnie to podnieca !!! uwielbiam jak facet mi rozkazuje i pomiża mnie !!! a czy wy to lubicie??? ps.nie jestem dziwką!!!
    • Drogie dziewczyny, chyba podzielę się z wami swoją słabością. kanonem piękna jest pokaźna, dość nisko umiejscowiona,wydatna! pupa. reszta może być drobna. moja piękna dziewczyna ma niestety chłopięce biodra. czy wy lubicie swoje tyłki????jestem cholernie ciekawy! pozdrawiam.bartosz
    • czesc dziewczyny!uwielbiam jak mój kochany wkłada mi paluszek w ...przechodzą mnie dreszcze przez całe ciało i wydobywam z siebie niekontrolowane okrzyki..czy reagujecie tak samo?a moze macie jakies sprawdzone pomysły zeby jeszcze bardziej tą gierke urozmaicic?pozdrawiam
    • ... z finałem w ustach, jestem otwarta na nowe pozycje, lubię seks, (do tego jestem szczupła, raczej zadowolona z siebie, mam duży biust, wygląd ogólnie - ok) a on - nigdy, PRZENIGDY nie powiedział mi w łóżku żadnego komplementu, i nie tylko w łóżku. Zachowuje się tak, jakby nic nie robiło na nim wrazenia - chociaz z drugiej strony wiem, że jest takim typem "twardziela". Poza tym, z tego co wiem, nie miał w życiu zbyt wielu kobiet, więc czy to możliwe, że miał same jakieś dużo-lepsze..?...
    • Uwielbiam patrzeć na niego, dotykać i przytulać. Jak go mieć jak jego nie ma? Może ktoś ma pomysł?
    • Bordo, czarną, białą czy jeszcze jakąś inną?
    • Mam pytanie do Was miłe panie. Dlaczego ilekroć zapraszam Was na obiad/kolację to zamawiacie tzw. owoce morza. Także gdy jestem zaproszony na imprezę to częstowany jestem rybami lub owocami morza pod różną postacią. Dla mnie to bardzo dziwne, bo ryby i te morskie paskudztwa to najgorszy gatunek jedzenia, a na dodatek bardzo śmierdzi. Gdy muszę to jeść jest mi za każdym razem niedobrze. Także konsystencja tego świństwa, tych różnych krewetek, homarów, łososi, małż, muli i innego wo...
    • Czuje sie zaszczycona! Buuhhaaahhaaa. Hmm. Poszperajcie wszedzie pod moimi postami cos dopisuje i caly czas chce zebym mu obciagnela i tym podobne. Alez ja mam szczescie. Normalnie wczepku urodzona. Ghostdogg nie zaprzeczaj. A na marginesie gdzes tam widzialam Ghostbuster'a wiec strzez sie.
    • zakladam przewiewna spudniczke, lub mini, szpilki i ...lapie spojrzenia facetow, kiedy sobie jakiegos wypatrze,dzialam tak, aby to skonczylo sie szybkim sexem w windzie, autobusie, albo..gdziekolwiek.na poczatku oczywiscie nie mialam odwagi, ale sam fakt bycia bez majteczek baaardzo rozkreca.czy wy tez tego probowalyscie kobietki???
    • w łóżku oczywiście!!! Też tak macie czy jestem nienormalna???
    • co tak naprawde sądzicie o sexie oralnym? to pytanie zarowno do dziewczyn jak i facetow. lubicie to? robicie?
    • ...filmy, płyty, programy w TV. Piszcie!
    • Nie wiem jak inni to znoszą i jak się do tego mają, ale ja uwielbiam jak mój partner bierze mnie w dupeczkę i wykrzykuje jaka to ze mnie suka.....ECH! Co Wy na to?
    • Czy lubicie mieć przy sobie jakąś część garderoby swojego faceta ? Mnie udało sie wyprosić noszony T-shirt, chicał mi dać wyprany, ale co mi po takim. Uwielbiam zapach swojego faceta :-). Czy wy też macie sentyment do zapachu swojego mężczyzny ?
    • Napiszcie(jeżeli macie ochote;)) co lubicie robic ze swoimi facetami (mężami,narzeczonymi,kochankami hihi) poza sexem.Co wam sprawia frajde???
    • Pytanie do lasek,czy wszystkie lubicie być zaspokajane jezykiem czy jest ktos kto tego nie lubi?? pozdro
    • moj facet uwielbia bawic sie moimi piersiami moze robic to non stop...czy wasi faceci tez maj taka manie???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się