Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(33 wyniki)
    • Bardzo się cieszę, że idzie jesień, naprawdę! Uwiebiam tweedy, sztruksy, ciemniejsze kolory... Teraz jak śliwka na topie, można "poużywać" w szarościach, brązach , granatach. Uwilbiam też buty jesienne - mokasynki, pantofle na kaczuszce, kozaczki. Szczeże mówiąc nie lubię i nigdy nie lubiłam ciuszków letnich - tych zwiewnych sukienek, jasnych barw, lekkich materiałów. Nawet latem przemycałam jakiś dżins lub brąz :-) A jak jest z Wami? Ola
    • My,,polki uwielbiamy komentować siebie nawzajem,a raczej z krytyką odnosić sie do innych.Krytykujemy wszystko i wszystkich,takie z nas wielkie znawczynie mody.W moim mieście wszystko co inne ,oryginalne,jest gorsze i budzi wielkie poruszenie(oraz zgryźliwe uśmiechy),nie dlatego że to nie ładne ale "inne".Proponuje :zaprezentujcie swój styl,opiszcie jaki on jest,czy wogóle macie styl?jaki?.może jakieś zdjęcia...?może mnie czymś zainspirujecie? pozdrawiam serdecznie*
    • ...dzianinowe! o ile tak sie na nie mowi ;)) chodzi mi o takie ze swetra jak na zalinkowanym img: img168.imageshack.us/img168/7087/modamagliatotalebigcv7.jpg
    • www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2513-101&color www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2501-385&color różowe chyba fajniejsze. co myślicie?
    • i dlatego miałam dziś na sobie czerwoną spódnicę, rajstopy, buty i beret, czarną wiązaną pod szyją bluzkę i czarny płaszcz :)) To tak na rozweselenie ten post w sumie :))
    • Czy to prawda, że haluksy powstają od noszenia butów na szpilce???:)
    • uwielbiam len latem mimo tego, że sie gniecie - jest przewiewny i higieniczny na lato, ale dziwi mnie fakt, że producenci odzieży do lnianych sukienek stosują podszewkę z poliestru - moim zdaniem mija się to z celem...
    • czy uważacie ze telefony komórkowe juz stały sie dodatkami takimi jak markowe toreebki albo buty a z pewnym modelami poprostu zadbanej "damie" nie wypada sie pokazac??
    • teledyski.onet.pl/10172,1830351,teledyski.html spójrzcie tylko jakieś krako-boho-retro... fantastyczne, dziś chodziłam cały dzień po domu i nuciłam... i ta panna na samym końcu... a sam utwór - wdzięk i klasa... I te dwuznaczności...
    • zawsze fajnie ubrana
    • Prowadze badania na temat Polek, ktore uwielbiaja robic zakupy i nie moga bez nich zyc.Szukam osob, ktore wzielyby udzial w tych badanich i wypelnily 3 kwestionariusze. Badanie jest anonimowe!Owe kwestionariusze przesylam mailem. DZIEKUJE za pomoc !!!!!!Czekam na chetne i pytania.
    • Moge nosic mniejsze topy, bo gdy zaloze ten biustonosz obwod spada o 2cm. Jak sie ciesze! Podskakuje z radosci!
    • a Wy?
    • .. czy czesto albo w ogole macie potrzebe ubierania sie strojniej niz na codzien, bardzo kobieco? ja na przyklad uwielbiam sie tak ubierac, czuje sie wtedy duzo bardziej atrakcyjna. niestety nie mam zbyt wielu okazji by poszalec.niby taka okazja sa imprezy, ale z tego co widze niemal wszyscy przychodza do klubow w dzinsach,a ja nie lubie sie zbyt wyrozniac.wy tez tak chodzicie ubrane na dyskoteki/imprezy? kiedy ubieracie sie inaczej niz zwykle? (pomijam okazje typu wesele,studniowk...
    • Podobno najbardziej modne kolory tej wiosny to:zielony, czerwony, błękitny i żółty. Co myślicie o butach w tych kolorach? www.butyk.pl/index.php?action=przegladaj&partia=0&kolor=10&cena=0&rozmiar=0&x=31&y=1 www.butyk.pl/index.php?action=przegladaj&partia=0&kolor=20&cena=0&rozmiar=0&x=26&y=13 www.butyk.pl/index.php?action=przegladaj&partia=0&kolor=20&cena=0&rozmiar=0&x=26&y=13 www.butyk.pl/index.php?action=przegladaj&partia=0&kolor=25&cena=0&rozmiar=0&x=11&y=17 www.butyk.pl/index.ph...
    • Skoro jeszcze nie ma wątku, to założę :) Jak wam się podobały kreacje gwiazd na dzisiejszym czewonym dywanie? Mnie w sumie mało która pani zachwyciła, poza Natalie Portman, absolutnie boską. I jeszcze grzywka Sandry Bullock mi się spodobała. www.plotek.pl/plotek/1,79592,8958557.html
    • witam mam pytanie czy kazda z was uwielbia klapki japonki ja tak a wy
    • Uwielbiam tego typu spodnie i noszę je niezależnie od mody... nareszcie będę na topie;)
    • Uwielbiam torebki mam na ich puncie hopla, co jakiś czas przywlekam do domu nowe trofeum. Czy wy też tak macie? Macie jakieś ulubione firmy?
    • Mam krzywe nogi, wykrzywione są na kształt "()"....czy Waszym zdaniem powinnam je ukrywać za długimi spódnicami czy poprostu dać spokój i sie nie przejmować? Uwielbiam nosić dżinsy, krótkich spódniczek nie lubię, więc nie ma problemu, ale nie każde spodnie ładnie leżą, zaznaczam też że lepiej czuje sie w spodniach o prostych szerszych nogawkach.... Są dni kiedy najlepiej ukryłabym sie za długim płaszczem i spódnicą, ale to chyba głupie. Jak uważacie..? :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się