Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      uwielbiany

uwielbiany

(33 wyniki)
    • i wiecie jak ostatnio cierpiałam..... dostałam pudełko w którym były różne wytwory od ferrero ale te inne to mi srednio podchodzą ...zjem ale to nie to......i nie tknęłam tego rafaello dopóki nie zjadłam tych innych........ale się namęczyłam zwłaszcza, że z pół roku nie miałam i dziaisj nadszedł TEN CZAS....i już jest po...:(
    • no właśnie, jakie sytuacje, drobnostki, wydarzenia sprawiają że czujecie się dobrze. Chodzi mi o dziką euforię, uczucie błogości lub każdy inny nienazwany stan przez który wszystko dookoła wydaje się cudowne. Ja uwielbiam jak leżący obok mnie kot mruczy, jak mój facet mnie przytula, ciszę w domu, kiedy mam czas na takie głupotki jak zadbanie o własne ciało, kiedy zrobię obiad który komuś smakuje, kiedy mogę komuś bliskiemu sprawić choć najmniejszą przyjemność/niespodziankę. No i wiele...
    • tę piosenkę: www.youtube.com/watch?v=CwX2XcGlbDU
    • i jak tego slucham to mam ciary ;) [video]https://www.youtube.com/watch?v=Lh2oWbaRvQg;;Lh2oWbaRvQg;;http://i.ytimg.com/vi/Lh2oWbaRvQg/default.jpg;;James Arthur sings Shontelle's Impossible - The Final - The X Factor UK 2012[/video]
    • A Wy? To chyba mój najulubieńszy moment przygotowań do świąt.
    • Malzon przyszedl, wreczylam mu mlodego i po zakupy wyslalam :) Wlaczylam sobie muze GLOSNO az sie podloga trzesie ( sorry sasiedzi, ale czasem musze:)) I ide sobie radosnie zmywac gary:) Od urodzenia mlodego mam nie czesto taka okazje :) Jej, kocham to :) Nawet sprzatac mi sie chce:)
    • Właśnie, jaką herbatę pijecie? Gorącą, lekko wystudzoną, zimną czy mrożoną? Ja wrzątku nie cierpię, zawsze mam wystudzoną przegotowaną wodę i sobie dolewam. Jakie dodatki do herbaty stosujecie? Ja często piję gorzką ale jest też wersja z cytryną i cukrem, z imbirem i miodem, z sokiem malinowym. Jaki gatunek najbardziej lubicie? U mnie króluje Earl Grey. No i w jakiej formie podajecie herbatę? Ja piję w kuflu 0,5 l, mąż w zwykłym kubku, gości pytamy :) A w weekend do śniadań i kolacji robi...
    • Sprzątam, gotuję itp. itd... A świadomość, że aktualnie robię to ZAMIAST, a nie OPRÓCZ pracy zawodowej tylko dodaje mi poweru :). Ciekawe, na jak długo :P. A tak swoją drogą (wiem, wiem, odwieczne kobiece dylematy) - chyba nie umiałabym i nie chciałabym "siedzieć w domu" Z WYBORU...
    • ... o rybie, co wpływa na wszystko!;-) Boska jest, poprawia mi humor. A dzieci tez ja róbia i wpierdzielaja łososia ile sie tylko da;-)
    • Polecam obejrzeć do końca, piękne i jakie prawdziwe: www.youtube.com/watch?v=wYZcVoIhsno
    • Miejsce akcji: biuro u mnie w pracy Czas akcji: dzisiaj przed południem pod nieobecność szefa ;) Osoby: koleżanka Ewa, kolega Zdzisław, ja Ewa: lubię takiego aktora Ja: jakiego? Ewa: takiego siwego Ja: ale gdzie on grał? Ewa: w takim filmie Ja (ze względu na wiek Ewy i jej upodobania): Richard Chamberlain "Ptaki ciernistych krzewów" Ewa: nie Ja: ale w jakim filmie grał, w serialu? Ewa: nie Ja: Harrison Ford, Michael Douglas, Leam Neeson Ewa: nie Ja: ale o czym był ten film? ...
    • rok 1992, teledysk Annie Lennox, widać go już w pierwszej scenie ;) ale nie wiem czy do twarzy mu w peruce i makijażu ;) www.youtube.com/watch?v=3GBn-BpkNsA&feature=fvst p.s. kolega mnie oświecił, ten samotny po 30 ;)
    • Jest u nas w rodzinie przyjęte, że dziecku pierwszokomunijnemu przesyła się z tej okazji kartkę i jakiś drobny prezent nawet jeśli się nie jest na uroczystość zaproszonym. W tym roku do I KŚ przystępuje syn mojego brata ciotecznego. Łukasz ( lat 9) ma starszą siostrę ( lat 14) obydwoje dobrze się uczą więc książki odpadają bo nie znam stanu ich biblioteki. I nie mam pomysłu co mu zakupić. Myślałam o fajnym komplecie pościeli z Ben 10 czy Spidermanem czi innym bakuganem, o jakiejś grze sm...
    • lubicie? bo ja uwielbiam,zazeram sie od trzech dni,juz widac dno w wiaderku,na szczescie malz dzisiaj nowe zrobil.
    • jak w temacie, moje drogie:) dzisiaj dotarł do nas ksiądz... i jakie było moje zaskoczenie, gdy dowiedziawszy się, ze my bez ślubu, dzieci nie ochrzczone...i do tego drugoklasita do komuni w tym roku nie pojdzie... a księciunio..a raczej księżunio nie strzelił nam gadki umoralniająco nawracajacej tylko powiedział, że w pełni nas rozumie, ze nie idziemy "owczym pędem" i że zrobimy jak uważamy a on jak juz się zdecydujemy nie bedzie robił problemu z tego, że ślubu nie mamy:) tak więc jakby k...
    • ło matko moja ma jakiegos hopla na punkcie wszytskiego co mokre:) uwielbia się taplać w wodzię - szczytem marzeń jest zawsze dorwanie się do psiej miski i wylanie całej zawartości na siebie po cyzm z tego co z niej ścieknie rozsmarowanie wszystkiego po podłodze. Mamusia piję kawkę w kubklu albo soczek HHMMMM niechybnie trza zamoczyć w tym rączki po łokcie i jak najwięcej wylać:> kubek stoi na stole?? - no wydaje się że dlaeko, nie da rady sięgnąć - a gdzie tam - nie wiem ...
    • www.youtube.com/watch?v=Jv_-v5sCkEU&feature=related Uwielbiam ten wiersz...I w ogole uwielbiam to,co pisze Swietlicki.
    • ... i inne filmy/skecze humoru angielskiego tego typu? Ja z małymi wyjątkami uwielbiam. Macie swoje ulubione kawałki? Pamiętacie tytuły , a może możecie zalinkować? Ja bardzo lubię np. to: www.wykop.pl/link/167127/najzabawniejszy-kawal-swiata
    • trzymajcie mnie bo nie wytrzymam :D czego mnie trzymasz kobieto !! :D
    • na jakie rozne sposoby je jecie? ja duza czesc zamrozilam,reszta w galaretce,i z biszkoptami w garaetce..ja tez uwielbiam z makaronem cukrem i jogurtem natural. w placku jak ktos zrobi bo nie umiem;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się