Forum Kuchnia Przepisy
ZMIEŃ
      warzywa

warzywa

(9 wyników)
    • fu
    • mmm pyszunia ..:) ja przez caly rok mam w warzywniaku "u Halinki" wszystko czego potrzebuje:) 5 marca 1956 totalizator sportowy
    • Jak coś, co zawiera "makaron spaghetti" może być uważane i oznaczone za element kuchni chińskiej??? :| wstyd
    • zakladam ze to artykul sponsorowany -- warzywa bez robali, niepsujace sie wedliny ... fajnie, tylko jak to osiagnac bez chemii i konserwantow (rozumiem ze producent stoi przy krzaczku i recznie niszczy szkodniki i choroby - super ;). Dla mnie konsumenta - dodanie eko lub bio do nazwy to zwykle robienie ludzi w balona, sciaganie z nich kasy do oporu. A certyfikaty -- naciaganie producentow i klientow (o naiwnosci nie bede wspominal) Bio czy eko nie jest rownoznaczne z produkcja domowa
    • pycha! polecam; (zamiast warzyw mozna dodac jajko na twardo- super polaczenie!)
    • Wszystko pięknie ale dlaczego RYŻ jest stawiany wyżej od ziemniaków? Przecież ryż to potrawa dla leniwych, którzy nie lubią obrać/oskrobać ziemniaczków i ładnie ich przyrządzić. RYŻ SPRZYJA cellulitisowi i nikt o tym nie napisał. Nie można bezkrytycznie polecać ryżu!
    • Szybka, smaczna i zdrowa zupka! Mniam, mniam...
    • Nikt nie jada flaków?
    • Powiem tak - ta cała Gessler to przerost formy nad treścią. Rzygać mi się chce ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się