warzywa

(4 wyniki)
  • Czesć DZIEWCZYNY!Czy mnie jeszcze pamietacie?? kurcze ile ja tutaj napisalam swoich przezyc i żali...czesto mi to pomagało:):) sposoby na powstrzymanie ataków byly najlepsze..zawsze pamietajcie o gumie orbit:) tej różowej!Okej przejde już do sedna sprawy z jaką przychodze do was.Po 2,5 roku bardzo ostraj bulimi wreszczcie nastapisa poprawa.Po wielu wizytach u psychologa jak i psychiatry wyleczylam sie z depresji,ktora byla podlozem mojej choroby.Pomogly leki antydepresyjne,znalazlam wsp...
  • witam wszystkich! prosze o mala rade, chce schudnąc 4 kilogramy, wiem ze to niewiele ale dla mnie dużo nie mam silnej woli i wkoncu szybko rezygnuje, zaczelam stosowac krem wyszczuplająco - ujędrniający mialo byc dwa razy w dniu a ja robie raz, ale dobra od 2 tygodni nie mialam nic slodkiego w ustach zaprzestaje picia Coca coli bez ktorej nie moglam kiedys życ, jem wiecej owocow i warzyw, jednak posilki normalnie 2 sniadania obiad ok 17-18, kolacje jem tylko wowczas gdy naprawde z...
  • Ciekawa jestem jak wiele z Was doswiadcza uzaleznienia od mleka w proszku? po mojej wieloletniej walce z choroba zauwazylam tendencje do poszczegolnych pokarmow, min mleka w proszku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się