Forum Zdrowie Pasożyty, candida
ZMIEŃ
      warzywa

warzywa

(3 wyniki)
    • Lekarze przestrzegają, żeby nie kupować warzyw korzeniowych, które jadamy na surowo, np. rzodkiewki, cebuli ze szczypiorem, marchwi oraz sałaty - na bazarach i z tzw. przydomowych ogródków. Normą jest bowiem nawożenie ich odchodami ludzkimi. Aż wstyd, że w XXI wieku panuje taki ciemnogród. Wiadomo, że swojskie zdrowsze, ale ja po jarzyny zawsze chodzę do marketu, gdzie jest mniejsze prawdopodobieństwo kupienia "zasranych" jarzyn. Mam tylko nadzieję, że jaja pasożytów giną podcza...
    • nie wiem co się dzieje. nigdynie było żadnych problemów,a teraz nagle... Jadłem potrawę z dużą ilością cebuli i strsznie mnie wzdęlo. Kilkadni potem znowu i znowu duży problem. nigdynie zdarzylo mi sie doswiadczyc żdnych klopotow pojedzeniu warzyw, nawet cebuli a teraz tak. czy to moga byc pasozyty?
    • Jestem zła na lekarzy, dietetyków, wszystkich, którzy układają schemat żywienia niemowląt. Mnie udało uniknąć się pułapek cukrowych, mam starszą siostrę i nauczona jej walką z alergią, skazą, pasożytami zupełnie inaczej karmię bąbla. Jak czytam schemat, przeraża mnie ile cukru dostaje małe dziecko: soczki, owocki, kaszki, herbatniczki, chrupki, chlebki, często proponuje się dosładzanie zup jak dziecko nie ma apetytu (sama dostałam taką propozycję od gastrologa). Akcje picia świeżo wyciś...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się