witaminy

(3 wyniki)
  • Jak w temacie, od poniedziałku 20.04 jestem na kopenhaskiej. Dziś jest 4 dzień. Stosuję wersję ścisła, bez żadnych zamienników. Jest w miarę ok, nie mam problemów z głodem, tylko organizm mocno się buntuje. Tzn. mam zawroty lekkie głowy i mroczki, a dziś kołatanie serca, nagły spadek siły z oblaniem potem. To mnie trochę przestraszyło, tym bardziej że to dopiero 4 dzień. Piję wodę, ale nie tak dużo jak zalecane, bo jestem typem mało pijącym zawsze. Mam niskie ciśnienie, marzną mi bardzo...
  • Czy karmiaca matka moze przejsc na taka diete, czy jest zbyt drastyczna??, czy mozna przy niej zazywac witaminy?
  • Jestem pół roku po ciąży, chciałabym zastosować tą dietę ale wciąż karmię piersią. Czy w tej diecie sa zawarte witaminy i mikroelementy, bo nie wiem czy połączenie diety i karmienia nie będzie wycieńczeniem dla mojego organizmu. Martwię sie tylko o siebie bo wiem, że dziecko w pokarmie i tak dostaje wszsytko co mu potrzeba. Na dodatek zaczynam właśnie rozszerzać jego dietę, więc niedługo i karmienia będzie mniej i będzie miał alternatywne źródła witamin :-).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się