Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      witaminy

witaminy

(3 wyniki)
    • Bardzo dużo osób tutaj jest prawdziwymi znawcami w dziedzinie diety SB, wiec mam pytanie - jakich witamin moze mi brakowac w trakcie diety? Jakich skladnikow odzywczych jest bardzo malo w produktach dozwolonych w I fazie? z gory dzieki za pomoc :)
    • póki co biore po 1 tabletce chromu dziennie zeby nie chciało mi sie słodyczy, nie wiem czy na umysł czy na ciało ale działa, nie zjadłam nic słodkiego. Co jesze brać ?? Może na wiosne jakieś tabletki z minerałkami i zeń szeniem dla dodania energii?? A może capivit sun ?? Jak wy jescze wzmacniacie siebie ??
    • Cześć wszystkim. Tak oto wygląda moja waga, aż 114 kg, przy 170 cm wzrostu. Czyli do zrzucenia jakieś 50 kg. Tak sie jakoś narobiło, ze w ciąży mi się sporo przytyło a i waga wyjściowa nie była najmniejsza. Teraz jestem prawie 2 miesiące po porodzie i tragedia, ledwo się ruszam, kręgosłub mi wysiada. Ćwiczyć nie mogę jeszcze, bo miałam cesarke. Muszę szybko zrzucić tyle ile się da kg, głównie dla zdrowia. Zaczełam od poniedziałku DSB, dzisiaj kończe drugi dzień. Pytanko: czy dobr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się