Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      witaminy

witaminy

(7 wyników)
    • Cześć Laseczki :) moje kochane :* Powiedzcie cioci czy bierzecie jakieś witaminy dodatkowo ?? może macie coś sprawdzonego na włoski ?? podzielcie się jakimiś dobrymi radami:) Powiem wam że moja dietka jest troszkę urozmaicona , niby jestem na 2 stopniu ale nie zawsze wywiązuję się z 2 produktów dc i jednego własnego posiłku. Dzisiaj było a jeszcze będzie : śniadanie : wiejski light do tego pokrojony szczypiorek , kawa :) niam woda,woda,woda obiad: kurczak na parze , brokuły , fa...
    • ...witaminy w tabletkach? muszę się trochę dowitaminizować a nie wiem czy na DC można się tym wspomagać?! Odpiszcie koniecznie, proszę bo chyba od jutra zaczynam...:):) Pozdrawiam! Iwona-IWKAGA
    • Witam Szanowne odchudzające się. Chciałam poinformować, że nadszedł ten dzień - zaczęłam - waga startowa 93 kilogramy. Przede mną 21 dni głodówki. Trzymajcie kciuki!!!
    • Dziewczyny, mam pytanie. Od wczoraj pojawiły mi się takie delikatne zawroty głowy. Zobaczcie na to, co jem podczas dnia - to chyba nie może być spowodowane oszczędnym jedzeniem: śniadanie: 2 kromki chleba chrupkiego z wędlina i jakimś warzywem lub płatki fitness z mlekiem. drugie śniadanie: jakiś owoc., np jabłko albo pomarańcza obiad: trochę mięsa, np pierś z kurczaka i surówka, duuuuużo surówki. Kolacja: 2 kromki chleba chrupkiego, też albo wędlina, albo twarożek, jakieś warzywa...
    • jedyny uboczny efekt tej diety to wypadanie wlosow. Ale slyszalam ze jak szybko sie chudnie nie tylko na Cambridge to tak wlasnie sie dzieje, bo wlosy reaguja najbardziej na zmiany w organizmie) Nie wylaza garsciami, ale wypadaja (pewnie to tez wina obecnej pory roku). Wlosow mam duzo, wiec nie jest to dla mnie jakis problem szczegolny :)Kupilam sobie witaminy Merz Specjal (bo w diecie mieszanej powinno sie zazywac jedna dziennie) A jak u Was?
    • Dziewczyny, czy podczas diety przyjmujecie jakies witaminki?? Pozdrawiam, M.
    • Dziewczynki - odpowiedz na temat pomidorkow od mojej Pani supervisorki: "Pomidory są na liście produktów żywnościowych zawierających mało węglowodanów i tłuszczu i są dozwolone w małych ilościach, parzone ze zdjęta skórką." pozdroowki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się