sessbang 27.07.09, 22:19 Bardzo dużo osób tutaj jest prawdziwymi znawcami w dziedzinie diety SB, wiec mam pytanie - jakich witamin moze mi brakowac w trakcie diety? Jakich skladnikow odzywczych jest bardzo malo w produktach dozwolonych w I fazie? z gory dzieki za pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacior89 Re: Witaminy! 28.07.09, 08:55 ja się nie znam, ale pamiętam, że w książce było to wyraźnie zaznaczone, by brać preparat multiwitaminowy! Kupiłam jakąśtam multiwitaminę z minerałami, biorę i jednocześnie na blisterku odliczam ile dni dzielnie trwam na diecie Odpowiedz Link
bergamotkak Re: Witaminy! 28.07.09, 09:17 ja biore te co rozpuszcza sie w szklance wody, taka niby oranzada Odpowiedz Link
sessbang Re: Witaminy! 28.07.09, 12:23 super, wielkie dzięki. To chyba znaczy, że muszę się wybrać do sklepu bo ja niestety biorę tylko wapń. Odpowiedz Link
agacior89 Re: Witaminy! 28.07.09, 22:19 Jeśli chcesz dokładnie wiedzieć ściągnij sobie program "dziennik posiłków", on Ci wyliczy których witamin Ci brakuje. Odpowiedz Link