szareoczymoje 29.08.07, 15:09 ... Imienia nie ma jeszcze Zagnieżdżę mu się w futrze I nigdy go nie przeklnę. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szareoczymoje Re: Kochanek moich marzeń 30.08.07, 12:11 Na wzgórzu ciemnym i zielonym Blizn żadnych nie zostawia mgła, Więc i na tobie po mym ciele Nie pozostanie żaden ślad. Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Kochanek moich marzeń 30.08.07, 12:40 Czyżbym już była? Tak. Była. Byłam. Mglistym porankiem Bywa się. Bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
szareoczymoje Re: Kochanek moich marzeń 20.09.07, 13:47 Mam tylko kilka próśb nim przekroczysz próg Nie przynoś ładnych słów Bo jeśli tak ma być to wolę żębyś nie przychodził tu Czuję żę w takich słowach anioły śpią Lecz ciągle nie ma w nich mnie Nipotrzebna wcale mi Taka miłość do krwi Wyje duszy każdy kant Wśród czterech ścian Nic nie powiem domyśl się Czemu mi z tobą źle W łóżku pomięty płaszcz w popielniczce kurz Przed drzwiami leży głaz Bo jeśli tak ma być to wolę żębyś nie przychodził już Żaden wróg nigdy więcej nie powie mi Co warto znosić dla chwil /R.Przemyk/ Odpowiedz Link Zgłoś