Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      wychowanie

wychowanie

(15 wyników)
    • Jaki jest? Z czym ma większe problemy w związkach z kobietami?
    • Wiele razy slyszalam opinie o tym jakie to straszne wychowac sie bez ojca...szczegolnie dla mezczyzny. Czy sa na sali mezczyzni, ktorzy wychowali sie bez ojca, tudziez z ojcem tzw. dochodzacym/weekendowym?
    • Film od 18 lat - myslałem że pokażą jakieś laski, a tu lipa :(((( Ale zdjęcia rozebranych chłopaków nawet niczego sobie, hmmmm...
    • Witam, jestem studentka piątego roku psychologii na Uniwersytecie w Poznaniu. W ramach pracy magisterskiej prowadzę badania nad związkiem między tym jak byliśmy wychowywani a naszą świadomością ciała. Poszukuje chętnych do wypełnienia anonimowej ankiety znajdującej się pod adresem tinyurl.com/kwestionariusz Z góry serdecznie dziękuję za pomoc Pozdrawiam Ola Gawinecka
    • tak do 20 lat, gdyby to było zw 100 000 zł, na co wydasz pieniądze na drugie, trzecie dziecko, czy na nowy dobrej klasy samochód? ... to taka zagwozdka dla prawdziwych mężczyzn;-)
    • Czy ktos widzial juz program festiwalu filmowego w Sanoku? Jest ogromny. I na przyklad caly Jarmusch!
    • ...żeby nie wyrósł na macho pantoflarza pajaca emocjonalnego popaprańca ........(tu wstawić dowolnie) Żeby miał udane życie rodzinne:był szczęśliwy w związku i by była szczęśliwa jego "druga połowa"? Sama często tłumaczę to, jacy są różni panowie, błędami wychowawczymi ich matek.Tylko JAK TYCH BŁĘDÓW UNIKNĄĆ?
    • Tak sie zastanawiam na bazie obserwacji zachowania ludzi przychodzacych do takiej jednej silowni w miescie, co to ja kilku sportowcow zalozylo, a ktora to jest bardzo droga i "elitarna". Otoz w kazdej osiedlowej silowni, gdzie przychodza bramkarze z nocnych klubow, mechanicy oraz gangsterzy poziom kultury zdecydowanie przewyzsza bywalcow szacownej silowni na "G". Jak to mawiali? honores mutant mores sed raro in meliores. zdaje sie, ze status materialny nie sanuje braku kultury wy...
    • Jak to jest z kobietami czy to sprawa charakteru czy podejścia dla kobiety.Byłem w 2 długich związkach najpierw to ona dała z siebie więcej,bardzo jej zależało potem jakby iniciatywa się wyrównywala.w między czasie były kwiaty,komplementy i inne tgo typu życiowe uciechy .potem mnie brało mocniej uczucie ,ona czuła się pewniej a ja traciłem powoli ale systeczmatycznie zdolności racjonalnego myślenia.Potem panienki robiły fochy,zaczęly się kłotnie itd .drugi związek był bardzo podob...
    • Od razu na poczatku zaznaczam ze jestem facetem, a login to dluga historia. A teraz do rzeczy: mam 23 lata, jestem sympatycznym, dowcipnym studentem prawa. To chyba moje wychowanie spowodowalo, ze nie miesci mi sie w glowie krzyczenie na jakakolwiek kobiete, uzywanie wulgaryzmow czy cokolwiek podobnego. Jestem "dobrze ulozony". Tak sie sklada ze kobiety czesto postrzegaja mnie jako goscia, ktory nie ma ochoty na nic wiecej jak tylko seks, bez zadnych zobowiazan. Nie wiem, czy daje ...
    • facet.interia.pl/raport/ojcostwo/news/moda-na-ojcostwo,1197976 Ciekawe kiedy ta moda minie, bo znam wielu tatusiów, którzy wolą pograć na kompie niż utulić do snu własne potomstwo.
    • Jest taka sytuacja: szwagier mojej dziewczyny, traktujacy ja jak mlodsza siostre (ponoc), para sie fotografia i poprosil ja (dziewczyne) o sesje zdjeciowa w samej bieliznie (kto by chcial robic takie fotki mlodszej siostrze?!? dla mnie dziwne, podobno nie chodzilo o pokazywanie ciala, ale w takim razie po co w samej bieliznie?). Wkurzylem sie bo juz wczesniej robil jej kilka sesji i tam juz byly fotki ktore moznaby zakwalifikowac jako lekko erotyczne. A teraz chcialby pojsc dalej,...
    • Witam, nie wiem, gdzie umieścić ten wątek - spróbuje tutaj. Jak to bedzie z tym poborem w 2009 roku? Będą brać do woja tych, co się nie uczą, czy dadzą spokój? I jeszcze jedno - KIEDY tak na prawdę przysyłają ten list, w którym jest napisane, że trzeba się stawić w jednostce? Pobór jest luty - kwiecień, a kiedy właśnie tamto przysyłają?
    • 63% młodzieży popełniającej samobójstwa wychowało się bez kontaktu z ojcem 90% bezdomnych i uciekających z domu dzieci pochodzi z rodzin bez ojca 80% młodych mężczyzn popełniających gwałty nie miało kontaktu z ojcem 85% dzieci, które sprawiają problemy wychowawcze, wychowało się bez ojca 71% młodzieży, która porzuca szkołę, pochodzi z rodzin bez ojca 75% młodzieży ulegającej zatruciu środkami chemicznymi wychowało się bez ojca 85% młodzieży trafiającej do więzień wychowało się bez ojca ...
    • Siedze na działce i rozmuchuje ogień pod ognisko. Obok lata rozwydrzony 6- letni gówniarz, a jego mamusia rozwalona na krzesełku ma w dupie jego zachowanie. Gówniarz macha grabiami, więc mu mówie: - Tomek! Zostaw te grabie! On nic, dalej wymachuje na około. Jego mamusia ma to także w dupie, wiec dalej dmucham i dmucham. Nagle, niedaleko mojej głowy słyszę świst, i widzę wbite grabie w ziemie. Mały walnął grabiami w ziemie i tylko przypadkiem nie umieścił ich w mojej głowe. Wkurwiony...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się