wychowanie

(10 wyników)
  • Czy ona nieco nie pojechała ? Przecież Ryśku Ryśku i Graża wzięli ją z DD jak miała chyba z 5 lat góra... A teraz ile ma 15 / 16 ?
  • Jako, że losy naszej ulubionej pozycji rozrywkowej są niejasne proszę wpisujcie się kto jest za kontynuacją (wystarczy wpisać "jestem za kontynuacją Licencji na wychowanie" w temacie. Potem prześlemy ten wątek do producentów i dyrekcji programowej tvp2 i zobaczymy może zauważą, że oprócz M jak Mdłość czy Barw nieszczęścia potrzebna jest ludziom Licencja:). Tak więc proszę wpisujcie się jeżeli chcecie na wiosnę nowego sezonu. Pozzdrawiam i liczę na Waszą pomoc!
  • Obejrzałam po raz kolejny kilka odcinków powtórkowych i kurcze ten serial to było mistrzostwo, jakim trzeba być ignorantem, żeby zdjąć coś tak fantastycznego :(
  • www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7002 Ktoś zamieścił petycję. Pomożecie? :)
  • Nareszcie Leszczyński zrobił porządek z tą okropną córeczką Wiktorią. Ta laska mnie naprawdę wkurza. ciągle nadąsana i wkurzona an rodziców. Jeśli kiedyś będę miała córkę to mam nadzieje że nie będzie taka jak ona.
  • ... czyli rodzina Baranskich i Leszczynskich. Ciekawy sposob na reklame "Superniani" ... malo z fotela nie spadlem, jak glowna bohaterka odwolala sie do programu konkurencji. Ale to byl niestety najjasniejszy punkt pierwszego odcinka. Fabula ... jak fabula, w ostatecznosci seriale tego typu nie musza miec jakiejs specjalnie wyrafinowanej fabuly, ale postacie sa tragicznie przerysowane, a nie pomaga im jeszcze kanciasta, by nie powiedziec drewniana gra aktorow. I to zarowno doros...
  • Mam wrażenie, że nakazanie czegoś dzieciom jest równoznaczne z biciem. Jeżeli dziecko chce wyjść w mróz bez czapki , szala i kurtki to w żadnym razie nie można mu tego nakazać tylko trzeba odstawić szopkę by sam zechciał je założyć. Gdy nie chce wynieść śmieci to matka pól godziny próbuje go przekonać by łaskawie poszedł, a na koniec i tak odpuszcza. Nie chcą pomóc przy wnoszeniu zakupów-żaden problem, no po prostu chłopcy tacy są... Nosz kurde u mnie w domu takie zachowanie w życiu by n...
  • Może ktoś mnie oswieci co stało sie z serialem "Apetyt na życie". Po wakacjach miała byc kontynuacja, a tymczasem zima blisko , a serialu nie ma. Było jakies info o zakończeniu?
  • Tym razem inaczej, chciałabym, co podobało wam się ostatnio w polskich serialch??
  • [i]Ciekawe co wyjdzie z tego serialu. Zapowiada się ciekawie.[/i] Wiosną 2010 roku na antenie telewizyjnej Dwójki zadebiutuje nowy serial "[b]Licencja na wychowanie[/b]". W rolach głównych pojawią się m.in.: Jolanta Fraszyńska, Joanna Orleańska, Cezary Kosiński i Dariusz Wiktorowicz. Najnowsza produkcja TVP2 to współczesny serial komediowy, zabawna opowieść o tym, jak dwie, skrajnie różne od siebie rodziny, wychowują swoje dzieci. W pierwszej z nich rodzice są zwolennikami swobody i l...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się