patir23 04.08.22, 09:45 Moze ktoś z Was byl i się wypowie. Chcieliśmy jechać z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.becher Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 10:51 Są 3 basenu - jeden z wodą gorącą jak zupa, drugi dość płytki z dwiema zjeżdżalniami i plywacki 25 m, woda w nim zwykle dość zimna, więc nawet przy duźej liczbie gości jest dość pusty i można popływać w spokoju. Sauna, bufet, trawa do poleżenia. Ogólnie polecam, choć ja przychodzę tam tylko popływać. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 10:59 Są jakieś fajne zjeżdżalnie atrakcje pod dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 11:03 Jak chcesz atrakcji pod dziecko to niedaleko jest przecież Suntago. Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 11:05 Tak oblegane , że masakra. Znajoma była to w sezonie tetaz był dziki tłum.. Odpowiedz Link Zgłoś
bigimax4 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 11:10 niestety bylem tam niedawno, malutka kolejeczka placacych i klebiacy sie tlum, 10x wiekszy z bonem , trzeba poczekac az ten posrany bon straci waznosc Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 13:32 No tak, nie pomyślałam, ze są wakacje, ja byłam 2 x poza sezonem i było całkiem Ok. Dzięki za przypomnienie o bonie 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 11:30 Trochę nudno i jak jest upał to strasznie dużo ludzi i nie ma gdzie się ruszyć i małe są termy Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 11:36 Byłam kilka lat temu, ale poza sezonem w ciepły wrześniowy weekend. Wtedy było fajnie. Domyślam się jednak, że w wakacje będą tam tłumy i ścisk. Możesz spróbować zaryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
kasandra33 Re: Termy Mszczonów. Warto odwiedzić? 04.08.22, 14:19 A czy sąsiedztwo suntago nie spowodowało że do Mszczonowa przyjeżdża mniej ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś