hilderyk1 12.04.06, 20:40 Która według Was kablówka jest lepsza, ma lepszą oferte i bardziej profesjonalne usługi? (nie chodzi mi o program lokalny o nim już było) i co byście chcieli zmienić w ofercie programowej(dodać,wyrzucić) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz-ef Re: Diana vs Stella 13.04.06, 07:29 w stelli juz nie ma TVN Turbo podobno nadawca podniosl cene 10 krotnie i stelli nie stac na takie oplaty (co zreszta zrozumiale) i obecnie negocjowane sa inne, nizesze, stawki Odpowiedz Link Zgłoś
ciepeche Re: Diana vs Stella 13.04.06, 09:58 moim zdaniem różnicy między oba kablówkami dużej nie ma. Praktycznie to samo. Stella ma canal+ co jest dla nich dużym plusem ale za ten canal+ trzeba niestety płacić aż 45zł ! To jest czyste zdzierstwo ! Moim zdaniem powinni do kablówek w stalowej wrzucić kanały premium takie jak : hbo , canal+ sport , chętnych by napewno nie brakowalo na takie kanały za dodatkową opłatą. Dodatkowo mogli by powyrzucać te polonie1 i tele5 bo to niepotrzebne wogole nikomu , zamiast tego mogliby wrzucić np. reality tv (świetny kanał) , Club , Cartoon Network , AXN :) to takie moje małe spostrzeżenie na ten temat bo jak widze jakie oferty mają kablówki w większych miastach to az ślinka czasami leci. Proszę np. sprawdzic znaną kablówke Aster , tam kanały są o wiele lepsze niż w naszych kablówkach (www.aster.pl) aha... noi jeszcze jakieś muzycznych mogli by dać więcej , wiem ze np. w stelli jest MCM muzyczny , ale mogli by wrzucić jeszcze np. mtv base :) pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
hilderyk1 Re: Diana vs Stella 13.04.06, 12:27 W stelli, po dodaniu kanału europaeuropa i history, oferta stała się lepsza niż Diany, w sumie jestem zadowolony z oferty programowej, oczywiście mam swoje życzenia co do programów: cartoon network, bbc prime czy axn. Fakt że takie sieci w dużych miastach jak aster czy upc mają szerszą oferte ale też mają o wiele więcej abonentów a co za tym idzie kasy:) Jest też rzecz która mi się w stelli nie podoba- to oferta programów radiowych, traktowana jak piąte koło u wozu a tak naprawde dużo osób słucha radia a są takie(ja) które częsciej słuchaja radia niż oglądają tv. Takie stacje jak: tok fm(w dianie jest) czy radio PIN(rewelacja), jazz radio czy radiostacja powinny być w ofercie. Zamiast tego,pelno jest niemieckich stacji oraz radio italia. Odpowiedz Link Zgłoś
megi852 Re: Diana vs Stella 08.11.06, 17:02 MOIM zdaniem najlepszą TV kablową jest STELLA!! przede wszystkim, na każde wydarzenie przyjadą aby pokazać to swoim widzą, byłam na różnych wydarzeniach, spektaklach, koncertach nigdy niewidziałam DIANY, załuję ze nie mogę odbierać stelli Odpowiedz Link Zgłoś