czarnycharakter 27.03.04, 14:58 Szukamy ludzi (rowniez) polskojezycznych, dobrze zaaklimatyzowanych, raczej "sredniowiecznych" i ewentualnie lubiacych pt cruiser w K i okolichach. czch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patrysia5 Re: Kolonia i okolice 31.03.04, 16:37 Witaj, jestem z samej kolonii, dokładnie Weiler Cholweiler Nord, mieszkam z narzeczonym i niedługo wyjde za mąż, mam 26 lat, wiec nie wiem czy pasuje ci wiek, hehe, chetnie poznam ciebie lub was jako rodzine, z jakiej częsci jestescie? Moze macie jakies informacjie odnosnie pracy szukam jej poniewaz u mnie z językiem problem, narzeczony jest 10 lat w niemczech ja od niedawna, moze znasz kogoś kto potrzebuje putzfrau lub opiekunki do malutkich dzieci- dziecka, byłamby niezmiernie wdzieczna, chetnie podam swój numer gg 1157032 Odpowiedz Link
czarnycharakter Re: Kolonia i okolice 02.04.04, 16:41 tyle rzeczy dzieli nas... Chyba nie przeczytalas dokladnie mojego postu, Patrysiu - - sorry czch Odpowiedz Link
tabaluga6 Re: Kolonia i okolice 09.04.04, 17:51 Hi,my tez jestesmy z Chorweiler Nord moze zrobimy imprezke? :-))))) Odpowiedz Link
alyra1111 Re: Kolonia i okolice 04.04.04, 18:54 czarnycharakter napisał: > Szukamy ludzi (rowniez) polskojezycznych, dobrze zaaklimatyzowanych, > raczej "sredniowiecznych" i ewentualnie lubiacych pt cruiser w K i okolichach. > czch pt cruiser - ki czort? Odpowiedz Link
czarnycharakter Re: Kolonia i okolice 05.04.04, 16:59 To, jak sama nazwa wskazuje, cos strasznie, wprost niesamowicie perwersyjnego !!! czch Odpowiedz Link