silvja 07.02.07, 20:21 proszę napiszcie jak dzwonic taniej z budki do polski Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazur39 Re: jak taniej dzwonic 07.02.07, 20:58 www.billigertelefonieren.de/tarife/tagesuebersicht_form.php3 Odpowiedz Link
mlodytatus Re: jak taniej dzwonic 07.02.07, 22:03 szefie, z BUDKI!!!! a nie z domu ;) z budki to trudne, bo potrzebujesz jakas karte prepaid ktora umozliwia ci polaczenie z numerem operatorsakim w niemczech a potem z karty ci ciagnie reszte z prepaid. jak kiedys z komorki tak zrobilem. zadzwonilem na ten niemiecki numer za pare tam centy, i potem na karte. Odpowiedz Link
ggigus po co z budki, idz do phoneshope´u (albo jakas 08.02.07, 18:45 inna nazwa) z reguly w okolicach dworca sa dzwonisz o wiele taniej niz z budki pozdrowka PS Jak jestes z Monachium,moge dokladniej napisac Odpowiedz Link
jureek Re: u nas to się teleshop nazywa 21.02.07, 09:57 Jednak nie w każdej wsi masz teleshopy, więc wtedy tylko budka pozostaje. Parę lat temu można było na te zdrapkowe karty dzwonić z budki za te same pieniądze co ze stacjonarnego, ale potem telekom się pazerny zrobił. To nie całkiem na temat, ale ostatnio się wkurzyłem, gdy nie mogłem z budki w ogóle wykręcić numeru serwisowego dla klientów arcoru. Zachowanie telekomu to zachowanie psa ogrodnika - woli sam nie zarobić (numer nie jest bezpłatny) ale do konkurencji dzwonić nie pozwoli. Jura Odpowiedz Link
jureek Re: prywata 21.02.07, 13:49 Zajrzałem, sorry, że dopiero teraz. OK, nie mam nic przeciwko. Pozdr. Jura P.S. Jak Ty wydedukowałaś, że pytającej chodzi o Monachium? Jeszcze raz przeczytałem pytanie i żadnych wskazówek nie znalazłem. Odpowiedz Link
arim28 Re: jak taniej dzwonic 08.02.07, 20:16 Popytaj sie o ta karte w polskich sklepach. Kiedys byly bardzo popularne. Pamietaj aby nie zostawiac na karcie wiekszej sumy na dluzszy okres czasu. Kazdy dzien "tyka" nawet jak nie rozmawiasz i tracisz pieniadze:((( Odpowiedz Link
silvja Re: jak taniej dzwonic 08.02.07, 21:51 gigus jak mozesz napisz gdzie w monachium Odpowiedz Link
ggigus kolo dworca gl masz mase - Schillestr. np. 08.02.07, 21:54 sklepow telefonicznych, to samo kolo uniwersytetu, na Westendzie, gdzie mieszkam, ale na dw. glownym - wyjscie na Schillertr. jest najwiecej Odpowiedz Link
agakaiserka Re: jak taniej dzwonic 21.02.07, 00:30 www.ortel.de kupujesz karte do handy i dzwonisz,proste! Odpowiedz Link
agakaiserka Re: jak taniej dzwonic 21.02.07, 00:33 www.ortelmobile.de/index.php?lng_id=DE Odpowiedz Link